a ešte nejaky pekný editor ak by ste o nejakom vedeli
START s JAVA
-
TGiJack
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
START s JAVA
Ahojte potreboval by som poradiť čo všetko musim mat nainsťalovane aby som sa mohol pustit do javy ? a tvoriť v nej ?
PLS vktorom sa pekne pracuje niečo na štil Komodo alebo PHPDesigner
http://programujte.com/?rubrika=26-prog ... e=102-java
Tu by si mal najst vsetko potrebne. Potom uz len google, pripadne nejaka dobra kniha
Tu by si mal najst vsetko potrebne. Potom uz len google, pripadne nejaka dobra kniha
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
johny3212
Star
Ak java tak by som bral neaku aplikaciu pre mobilny telefon J2ME alebo neaky Applet pre sim kartu, ale na to nemas asi hardwerove prostriedky, tak tu apl. *.jar ., alebo neaku internetovu komunikaciu, alebo zabezpacenie ci sifrovanie dat a elektronicky podpis, java ma na to paradnu implementaciu a nie je to nic tazke a je to cool namet na bakalarku
, stav sa ze s tym by si ohuril
.
-
TGiJack
Medium Star
no takže som v jave zaciatočnik a naroky niesu žiadne proste čo zvladneš to spraviš ...no ak tak by to malo byt aspon trochu na urovny ... pitam sa preto lebo nemam absolutne žiadne ponatie čo by som mal robiť ... pomyšlal som aj o nejakej umelej inteligencii ale tak to by bolo namna asi priliš naročne takto na začiatok 
-
mastermind
VIP
-
TGiJack
Medium Star
tak prepáčte ak som niekoho teraz urazil ... ale ide mi hlavne oto že ked sa niečo programuje a ide o nejaku pracu na odovzdanie tak je to bud hra alebo kalkulačka a je uplne jedno či je to C,C++,pascal atd. preto by som chcel urobiť niečo ine
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 19:10 )
Nevedel som či mam tu spraviť novu temu alebo to dopisat do tejto
OTAZKA: ako musim nastavit textfield aby mi posielal ked donej niečo napisem, svoju hodnotu ?
problematika: mama triedu ktora pocita a+b a vracia c.. a teraz ja potrebujem zadavat to "a" a "b" tak aby mi to vracalo výsledok
vedeli by ste mi pomoct ? PLS
//autoeditácia príspevku ( 30 Sep 2009, 19:10 )
Nevedel som či mam tu spraviť novu temu alebo to dopisat do tejto
OTAZKA: ako musim nastavit textfield aby mi posielal ked donej niečo napisem, svoju hodnotu ?
problematika: mama triedu ktora pocita a+b a vracia c.. a teraz ja potrebujem zadavat to "a" a "b" tak aby mi to vracalo výsledok
vedeli by ste mi pomoct ? PLS
-
johny3212
Star
Neviem preco neskusis napr., nieco co som ti tam napisal ja, kadze java ma na to vyhotovene implementacie java.security a crypto a javacard. a javaME, lebo vidim ze z javy si pomerne blbunky este a zacinas tu s UI.
Ak naprogramujes plnohodnotnu kalkulacku, kt. dokaze viac ako +,-,* a : , tak si frajer a na hrach sa velmi dobre naucis logiku
, ty ale nemyslim hadika, kt. nahana kocku
.
Ak naprogramujes plnohodnotnu kalkulacku, kt. dokaze viac ako +,-,* a : , tak si frajer a na hrach sa velmi dobre naucis logiku
-
audiotrack
VIP
tak to sa teda mylis kazdy projekt co odovzdavas by mal byt nejaky simulator niecoho(nejakeho problemu atak) a to je ten hlavny ciel prac na odovzdanie. ked spravis kalkulacku tak to je simulator operovania s cislami napriklad.TGiJack napísal:tak prepáčte ak som niekoho teraz urazil ... ale ide mi hlavne oto že ked sa niečo programuje a ide o nejaku pracu na odovzdanie tak je to bud hra alebo kalkulačka a je uplne jedno či je to C,C++,pascal atd. preto by som chcel urobiť niečo ine