Paragliding, skola paraglidingu, kurzy paraglidingu

O športe...
klara1111
Novice
Novice

Paragliding, skola paraglidingu, kurzy paraglidingu

Príspevok od používateľa klara1111 »

Skus [url]http://www.%20aparaglidingskola.sk[/url] , mozem vrelo odprucat . Chlapci su profici v oblasti paraglidingu a rozumeju tomu co robia./mozes mi verit, predtym som robila kurz inde, ale dozvedela som sa od znameho, ze tam to je uplne o niecom inom, tak som skusila/ Podla mna „Perfectfly“ – ako sa nazyva ich skola paraglidingu patri urcite medzi najlepsie na slovensku. Takisto u nich kupis celu paraglidingovu vystroj. Pri vybere paraglidingovej vystroje ochotne poradia a dostanes na vsetko vyraznu zlavu.Maju aj obrovsky vyber pouzitej „second hand“ paraglidingovej vystroje pre menej narocnych. Kurz v ich skole trval 6 dni a z toho sme 5 dni lietali. Robia aj tandemove lety. Nakoniec kurzu som uz dokazala sama lietat termiku aj z vysokych kopcov. Musis sa vsak pripravit na makacku-denne na koci od rana do vecera :D
jozifek08
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jozifek08 »

Super, dik za tip, rozmyslal som nad niecim podobnym, ked som bol este na vyske, ale nejako to nevyslo, mozno sa na to dam na stare kolena, ozaj, je tam nejaky vekovy limit?
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ocividne inzercia takze ti nikdy neodpise :-) kedze jej jediny a prvy prispevok a tie lomitka znamka kopirovania :-)
Napísať odpoveď