internet v mobile
internet v mobile
Dobrý deň.
Mám mobilný telefón Sony Ericsson w710i.
Chcel by som si doň dať internet od O2.
Chcel by som sa opýtať, či je možné nejako "nazdieľať" toto pripojenie aj do PC..
Vďaka za skorú odpoveď.
Mám mobilný telefón Sony Ericsson w710i.
Chcel by som si doň dať internet od O2.
Chcel by som sa opýtať, či je možné nejako "nazdieľať" toto pripojenie aj do PC..
Vďaka za skorú odpoveď.
stiahni si PC Suite: http://downloads.zoznam.sk/program/sony ... c-suite_60
cez toto vsetko nastavis
cez toto vsetko nastavis
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no tak mne nahodou neslo spojit cez kabel ani za tu pi..sundevil napísal:stiahni si PC Suite: http://downloads.zoznam.sk/program/sony ... c-suite_60
cez toto vsetko nastavis
-
vladenko007
VIP
Nokia uplne v pohode. Dal som do mobilu O2 kartu a zapol. Pripojil som USB kabel k mobilu vyhodilo aby som vybral režim treba dať PC Suite. V PC si otvorime PC suite a klikneme na Pripojit k Internetu. Hned zacne vytacanie cez modem v mobile overovanie a cca 10-20 sek si pripojeny.
Samozrejme musia byt nainstalované v PC všetky ovladace k mobilu.
Samozrejme musia byt nainstalované v PC všetky ovladace k mobilu.
-
typek61
Darca
ano ano z nokiou som nemal nikdy problem cez kabel ale sony ericsson sa cudne spravavladenko007 napísal:Nokia uplne v pohode. Dal som do mobilu O2 kartu a zapol. Pripojil som USB kabel k mobilu vyhodilo
//autoeditácia príspevku ( 27 Sep 2009, 11:49 )
no takže na bluetooth nepotrebuješ žiadne ovladače ku mobiluxfox88 napísal:hm, a ako na to cez bluetooth??
inač nazov telefonu si nevšimaj
-
Deafboy
Darca
ubuntu
Ja na ubuntu pripojim mobil k notebooku a automaticky sa pripoji na net (ak mam v mobile nastavene datove ucty a povoleny net cez USB). Nepotreboval som ziadny PC suite ani drivre ani nic.
k530@w660
k530@w660