Takze kto este nevidel pilota sup sup pozret !(uz zaciatok je dost brutalny).. je to JJ Abramsova praca ako aj znamy LOSTovia ale ci aj toto bude take dobre sa nechajme prekvapit. Ide o serial nieco na sposob Akta X aj ked od nich to ma daleko. "Fringe, je plný nadprirozených javov ako čítanie myšlienok, teleportacia alebo oživovanie mrtvých. "
Tvorca: JJ Abrams, Alex Kurtzman & Roberto Orci
Hrajú: Joshua Jackson (Dawson´s Creek), Kirk Acevedo, Lance Reddick-hral v LOST, Mark Valley, Anna Torv, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble
Mne sa tento seriál zapáčil, všetky časti som si ešte nepozrel, ale určite tak urobím. Toršku mi to pripomína Heroes, to je v tom pozitívne aj negatívne naraz. Je tu toho viac vedy ako v Heroes, pokusy s ľuďmi ale aj mystické veci, na čo žiadne logické vysvetlenie nie je.
takze po tom com som stiahol pilot coz bolo daaavno som sa k tomu vratil a strasne sa mi paci intro.
serial je dobry, mam ho rad, paci sa mi mozaikovy efekt v serialoch. ale niektore pripady su fakt ze pritiahnute za vlasy, a nepaci sa mi ten stary profesor, kt hraje trochu dementa ale inak fajn. avsak celkovo hodnotim ako lepsi priemer.
Tiez to sledujem, je to celkom dobre akurat ze niekedy to fakt prehanaju. Ale vacsinou ma to bavi, takze kym sa nieco drasticky nezmeni, urcite sa to oplati sledovat.
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 23:24 )
Ty vole prave som videl reklamu na markize, startuje to myslim stvrteho oktobra, normalne sa mi tomu nechce verit
Konecne markiza so sebou nieco robi, pretoze oproti jojke mala vacsinou v programe same sracky.
Fringe je jeden z mojich najoblubenejšich serialov sučasnosti.. (akurat som dopozeral aj ja 2x02 ) a markizacky dabing si pozriem zo zvedavosti.. ako nadabovali určite postavy, necitim z toho nič dobre.. mam taky pocit, že pokazia cely charakter Doktora Waltera Bishopa
nuz aj ja sa na to chystam....ale naco je to dobre tieto serialy clovek sa len napasme a dalsie serie neuvidi vid. Heroes alebo Dexter....toto na serialoch neznasam....a Alias uz ani nehovorim....