Ake je vaše auto snov??

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gogo956 »

Dunlop

povedzme to tak, ze nie som ten typ co by potreboval mat 2 auta :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Alebo len jednoduche plnenie si chlapcenskeho sna? :D Tie auta nikdy neboli tvorene ako daily car, ak ma niekto nahradnu chrticu a dva kosmodisky, nech s tym jazdi aj do roboty. Ale nepovedz, ze by si ho nechcel, to Ti neuverim :P Teraz mozno nie, ale pride kriza stredneho veku a daka kurvolapka sa Ti mozno zide :lol:
gogo956
Redeemer
Redeemer

Kibo

nie, naozaj by som ziadne Ferrari ani Veyron nechcel ani keby som mal prachov ako arabsky sejk.. Proste mne sa to zda prilis extremne, neviem co na tom kto vidi, ja som nervozny uz ked idem v aute 190-200km/h, mne taka rychlost uplne staci, najviac si vyhutnavam skor pomalsiu jazdu, a tiez netusim kde by som tou tristovkou lietal a vlastne kvoli comu a naco..
Ale priznavam ze ked som mal asi 10, tak sa mi take auta pacili- najviac KID :D
A balit zenu na auto?- to nie je prave najlepsia myslienka.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Kazdy sme iny, ja tiez auto nepouzivam ako kurvolapku, mne nad auto ochkaju znalci, ale za 20 rokov mozno zmenis nazor :)
Mna praveze najviac upokoji poriadne ostra jazda, prdkat sa 50kou v meste ma ubija, radsej v noci vybehnem za mesto a vypalim si to na okreske k cervenemu polu otackomera :)
Co sa tyka tych Veyronov a spol, tiez nepotrebujem 1000 koni a 8 litrovy motor, vyblaznit sa da aj na 2,5ke a vlasy stoja dupkom... S tymi supersportmi sa vyblaznis skor na pretekarskej trati, tam dokazes bezpecne preverit svoje hranice a vyuzit potencial auta, v beznej premavke je to hazard :? Bohate by mi stacila daka M5ka :D
FR33RIDER
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa FR33RIDER »

Este som zabudol na tuto legendu :D
Prílohy
130rs.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Kibo

vsak ja som ani nehovoril o nejakej 50tke, ale nieco medzi 100-130km/h, lebo pri vecsej rychlosti uz clovek musi davat velky pozor, ono sa tie auta na ceste priblizuju fakt ze nejako rychlo :D
Podla mna na taketo vyjasenie staci nejake obycajne 5tkove BMW s 300 konmi pod kapotou sa uz da urcite ze vyblaznit, netreba ani Veyron za 1,5 miliona € :D :wink:
Bobr
Guru
Guru

Moje

Príspevok od používateľa Bobr »

Moje auto snov je Audi RS4 avant r.v 2002, dúfam že sa sny plnia :oops:
Prílohy
1.jpg
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

uz daco nove a lacne: dacia sandero. inac je to dobre auto niekde som cital ze je dobre a nekazi sa aj ludia co ju maju tak hovoria ze je dobre. lacne je preto ze je take ,,chudobne,,
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Jednoznacne VW Golf GTI pridam vam aj foto pokochajte sa nema chybu :oops:
Prílohy
VW (2).jpg
VW (1).jpg
VW.jpg
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Tak asi Audi A6, strašne sa mi páči, hlavne interiér. :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

tomaxx_199 napísal:uz daco nove a lacne: dacia sandero. inac je to dobre auto niekde som cital ze je dobre a nekazi sa aj ludia co ju maju tak hovoria ze je dobre. lacne je preto ze je take ,,chudobne,,
Prepáč ale toto mi nedalo :lol: Chlapi tu spomínajú Ferrari, Porshe, Audi, Lamborghini, a ty tu do toho všetkého šplechneš Daciu Sandero :D Sry za OT
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Tomaxx ty ma stale prekvapis neakym tvojim "priblblim" prispevkom :D Stale ma prekvapujes viac a viac som zvedavy co bude nasledovat dalej.
Sorry za OT ale nemohol som byt ticho :lol:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Lotus Exige S
Lotus Evora
Caterham CSR 500
Noble M12/M14
BMW Z4
Toyota Supra MKIV
Toyota MR2 MKIII

moj zmeneny list ktory sa nezmeni pekne dlho :D
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

fajn vkus stenky :) U mna jednoznacne ariel atom, potom caterham hocijaky (aj 120hp 1,6l by stacil :) ) A z klasickych aut M3, M5, STi, Evo 10, a land cruiser V8 :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Maserati GrandTurismo alebo GT-S :smt007
Prílohy
2008-maserati-gran-turismo-s-2.jpg
2008-maserati-gran-turismo-s-1.jpg
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

porsche 911 turbo -
alebo stareho mustanga alebo jaguara
alebo z realnejsich snov BMW e46 s ciernou metlou, a ciernymi foliami - tento si hodlam aj splnit niekedy v buducnosti
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Shark NX: toto video si pozri :) jedno z najlepších promo, aké som kedy videl...Text Schillerovej Drifting and Dreaming tam bohovsky sekne.
DMC12
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DMC12 »

gogo956 napísal:vsetky tie vase Veyrony, Porsche, Ferrari a pod. by som v zivote nechcel, a aj vy po nich tuzite len preto ze ste ich videli zblizka akurat tak v inchebe na autosalone, ale v zivote v niecom podobnom nejazdili. Su to v skutocnosti nepohodlne auta, tvrde pruzenie, sedis v tom ako v rakve a citis kazdy kamienok. O slovenskych cestach ani nehovoriac, tam to clovek rozbije velmi lahko. Moj skromny sen je Jeep Wrangler, dufam ze raz sa mi splni.
Nechcem ti nadávať, ale si trochu .....

1. toto nie je téma akým autom chcete chodiť na dovolenku, ale aké je vaše auto snov, auto velmi špeciálne, auto koli ktorému si privstaneš v sobotu ráno a ideš sa previesť, chodí sa s ním na okruhové dni . Tvrdé odpruženie, správna poloha za volantom, slabšie odhlučnenie sú na mieste.
2. Veyron je 2 tony vážiace GT, na "každodenné pužitie", je určite pohodlnejšie ako fabia, megane ,passat napr. A tak isto Ferrari 612, 599 , porsche 911 sú viac menej konfortné GT.
3. Podla mňa je aj Ferrari 430 Scudria pohodlnejšie ako Wrangler. Wrangler presne "superšport" z opačnej strany, do terénu. Tak isto nepohodlný, s tvrdým odpružením atď.
gogo956
Redeemer
Redeemer

DMC12

a/ v 911 som sedel ako spolujazdec, pruzenie sa mi zdalo tvrde a posed dost nizko- ale nehovorim ze by to bolo zle auto, len ma okrem vyzoru nijako zvlast neoslovilo.
b/ vo Veyrone som nesedel, len nejaky chlapik tu z okolia kde byvam na nom / este okrem Ferrari, neviem aky typ/ obcas chodieva a to auto sa mi vyzorovo proste nepaci, vyzera ako zehlicka.
c/ keby som uz fakt ze musel oznacit nejaky sportak za srdcovku, tak :
http://bentley-continental-gt.info/imag ... 43429.jpeg

oproti Veyronu je asi tak 10tis x krajsi :)

//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 21:32 )
"3. Podla mňa je aj Ferrari 430 Scudria pohodlnejšie ako Wrangler. Wrangler presne "superšport" z opačnej strany, do terénu. Tak isto nepohodlný, s tvrdým odpružením atď."

- Wrangler ma ako terenne auto tu vlastnost, ze sa s nim dostanes skoro vsade kde chces, to je to co ma na nom spolu s dizajnom fascinuje. Jednoduchost a ucelnost preverena rokmi.

Premavat sa na dialnici sem a tam 300-vkou je nezaujimave. A zavodny okruh je uz nad moje chapanie.. To by Ta akoze bavilo sa tocit furt dokola? Chapes ze zobrat kvalitny terenak a ist niekam do vrchov, na nespevnene cesty, hocikde kde ta v tej chvili napadne, je zazitkovo nieco uplne ine?
Samoucelna rychlost ma neoslovuje.. :wink:
http://www.jeep.sk/gallery_popup.php?se ... d=2&pnum=8
Napísať odpoveď