predam PSP fat s firmwareom a 7hramy : Simpsons in the game,GTA: VCS,Castelvania :Dracula Chronicles, Naruto: UNH1,Medievil : resurection, Crash tag team racing a Drviver 76(neni na obrazku) stav vsetkych hier 100% len 2 sa rozpadavaju kryty.... PSP je tiez plne funkcne a ma len 3 drobne bodky na displai, zaruka uz neni pouzivane pol roka,bez krabice,s nabijackou a 4gb pametovou kartou (karta je cinska fake ale savovat na nu ide) + Taska na psp a hry, popripae dam 256mb kartu
Neuveritelne..tvoje PSPcko ma firmware ?? to je hlavne lebo ine pspcka nemaju.. dalej cinska pametovka ale savy idu ?? hmm dobre..try bodky na displayi ?? to znamena dead pixel ?? a ty zato este chces 110€ a tie hry uz ani neberiem do uvahy kedze nemaju cenu 10€...
haha ty si nejaky mudrc ze?? pocedal som ze dam 256mb kartu na savy omg firmware mam taky aby sa na nom mohly dat hrat hry z netu a hry maju urcite vecsiu hodnotu a o jakych pixeloch tocis? su tam skrabance na display
za 50 by som ho zobral.. ked uvazujem ze za 100€ som ja predaval moju 3004 s HWB enablerom na net hry aj s originalkami a bujnym prisluskom... plus top stav.. co tyna to?
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 17:53 )
a BTW.. naco zakladas novu temu, ked tu istu uz mas??? stacilo iba zmenit.. nemusel si zakladat nove vlakno...
Filipito napísal:pro lama ty si naozaj pro ale nieco ine ako mozes za funkcne psp ponuknut 50 eur
ked si pozries realne ceny na nete inych PSP a novsich verzii (2004 a 3004) plus k nim papiere a krabice a omnoho viac prisluska.. 2004 verziu s DG a bohatym prisluskom zozenies aj pod 100€.. takze vychadzam z tohoto.. ja som moje PSP 3004 s tym ze ficia aj hry z netu a bohatym prisluskom predal za 100€.. a btw.. stare FATko ma (sice o moc nie ale predca len) mensi vykon.. oka.. uznavam sice ze 50€ je prehnane dole, ale sam uznaj, ze 100 je tiez uz dost..
fat ma nizsi vykon ? ? ? a to je ako mozneee ???? Prosimta ak nevies fakty tak nemudruj Uplne to iste jedine 3000 ma lepsi display aj to s chybami ..... cena 100 je uplne v pohode ... pod 100 NECHOD !
nenechaj sa manipulovat a uz si daval 90 cosi 100 min !
90 je bez hier s 4gb pametovkou, a s hrami 110 s 4gb pametovkou taskou na psp este 256original pametovkou.... posielam na dobierku 1triedou alebo platba na ucet vopred a krabicu nemam...
FAT-ko ma nizsie frekvencie procesora oproti verzii slim&lite.. a uvadza to aj samotna firma sony tak laskavo sa do mna nenavazaj.. ok? najskor si pozituj ty a potom mi oponuj..
pro_lama napísal:FAT-ko ma nizsie frekvencie procesora oproti verzii slim&lite.. a uvadza to aj samotna firma sony tak laskavo sa do mna nenavazaj.. ok? najskor si pozituj ty a potom mi oponuj..
No pripajam sa aj ja, kedze asi pleties CPU frekvenciu s RAMkou..
PSP-1000 pouziva CPU s max frek. 333MHz a ma 32mb ram.
Slim & Lite PSP-2000 pouziva tiez CPU s max frek. 333MHz ale narozdiel uz ma 64mb ram.