Ach jaj...predvcerom som si pozrel dokument o Cernobyle, tak mi napadla tato hra. Z recenzie som si pamatal, ze ma par chybiciek (respawnovanie nepriatelov priamo pred hracom a malo tovaru u obchodnikov, ktory sa ani nedoplna), ale nakoniec ma zlakala atmosfera Pripjati a celkovo tej apokalypsy. A po cca 12tich hodinach hrania mozem povedat iba WOW. Atmosferu zeriem uz od zaciatku a to som doteraz Pripjat ani nevidel. Paci sa mi to vylepsovanie a pekna grafika, ktora krasne doplna atmosferu, najma to zrnenie obrazu. Potom je tu aj striedanie dna a noci, dazd...kam sa hrabe Crysis.
Sice som sa uz stretol s tym, ze sa vojaci objavovali rovno predo mnou, ale som ochotny odpustit to

Tiez mi tam chyba nejake vozidlo, lebo teraz ked som uz mighty killer sa mi nechce behat spat, aby som porobil questy od ludi, ktorych som stretol skor.
Inak v recenzii na tiscali typek kritizoval, ze zbrane maju velky rozptyl, atd. ale mne sa to zda v pohode, aj tak davam skoro vzdy headshoty

Tiez tam odporuca reality patch, ten som nahodil hned po instalacii a nestihol som dorobit ani prvy quest a uz som zomrel od hladu

Cize patch isiel pa pa.