Ako by ste cenovo ohodnotili tento PC???
-
Gregory House
Zablokovaný
Ako by ste cenovo ohodnotili tento PC???
Chcel by som predať môj počítač za výhodnú cenu. Potrebujem SÚRNE vedieť za koľko € by ste KÚPILI tento PC vy:
Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,11 GHz / 3,00 GB RAM
Grafická karta ATI Radeon HD 4870 X2; 1024 MB (GDDR5); PCI Expres 2.0 x 16 / DirectX 9.0c
Zdroj 650W
HDD sú 2: C: (250 GB), D: (225 GB)
DVD-RAM: HL-DT-ST DVD-RAM GH22LP20
Počítač je s rozhraním ACPI
Počítač je starý 1 rok vo výbornom stave a ponúkam ho BEZ záruky!
Ako by ste ohodnotili tento PC?
Ďakujem.
// Keď niekto vyberie 25 000 + tak PROSÍM napíšte príspevok, kde presne uvediete sumu, pretože 25 000+ môže byť aj 25 000 ale aj 30 000... Ďakujem
Procesor AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3,11 GHz / 3,00 GB RAM
Grafická karta ATI Radeon HD 4870 X2; 1024 MB (GDDR5); PCI Expres 2.0 x 16 / DirectX 9.0c
Zdroj 650W
HDD sú 2: C: (250 GB), D: (225 GB)
DVD-RAM: HL-DT-ST DVD-RAM GH22LP20
Počítač je s rozhraním ACPI
Počítač je starý 1 rok vo výbornom stave a ponúkam ho BEZ záruky!
Ako by ste ohodnotili tento PC?
Ďakujem.
// Keď niekto vyberie 25 000 + tak PROSÍM napíšte príspevok, kde presne uvediete sumu, pretože 25 000+ môže byť aj 25 000 ale aj 30 000... Ďakujem
-
Gregory House
Zablokovaný
Lebo si chcem kúpiť 2x lepšiuTeXnoFile napísal:myslím že tak okolo tých 30tisíc by veru aj hodnotu malteda ja by som zaň toľko určite dal
ette by ma zaujímalo,teda ak sa smiem spýtať, že prečo chceš predať taku dobrú mašinku
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no takze takto..
Za 1: nemas v zostave dosku
Za 2: nemas tam HDD
Za 3: nemas tam DVD-romku pripadne inu mechaniku
Za 4: nemas tam debnu (ta nieje ani az tak podstatna)
Za 5: nemas tam znacku zdroja
Za 6: nemas napisane kolko MHz mas ramky a akej znacky
Za 7: nemas napisane ci mas zaruku a ako je stare pc
Pripadne ake prislusenostvo davas k pc t.j. monitor, klavesnica, mys, repro, a pod..
Neber to odomna v zlom ja ti len chcem pomoct.. bez tychto udajov sa neda povedat aku ma ten pc hodnotu.. to ti nik nepovie ze co zan dostanes ked neuvedies tieto komponenty.. tie co si napisal ty su dolezite teda tie najhlavnejsie ale tie ani zdaleka nestacia kedze predavas celu zostavu a nie len procak, ram, grafiku, zdroj..
takze ak doplnis tieto vsetky informacie tak sa bude dat ohodnotit.. inak realna cena za to co si sem dal je cca 450€..
Pripadne ake prislusenostvo davas k pc t.j. monitor, klavesnica, mys, repro, a pod..
Neber to odomna v zlom ja ti len chcem pomoct.. bez tychto udajov sa neda povedat aku ma ten pc hodnotu.. to ti nik nepovie ze co zan dostanes ked neuvedies tieto komponenty.. tie co si napisal ty su dolezite teda tie najhlavnejsie ale tie ani zdaleka nestacia kedze predavas celu zostavu a nie len procak, ram, grafiku, zdroj..
takze ak doplnis tieto vsetky informacie tak sa bude dat ohodnotit.. inak realna cena za to co si sem dal je cca 450€..
Joj no sprosty som. Na prvy pohlad som si to nejak zle precital ze HD4870...samotna, tak som zaciarkol prvu moznost...vravim si ze zdroj predimenzovany, CPU pokulhava....no ale X2 meni situaciu
Nenapisal si sice este ostatne komponenty, no myslim ze to bude od tych 17 000...zavisi od zvysku,resp ako suffel spomenul - musis konkretizovat udaje...
(preco sa rozpravame v SKK ? 570 eur....)
Nenapisal si sice este ostatne komponenty, no myslim ze to bude od tych 17 000...zavisi od zvysku,resp ako suffel spomenul - musis konkretizovat udaje...
(preco sa rozpravame v SKK ? 570 eur....)
-
Gregory House
Zablokovaný
a odkial to mam vsetko vediet? Mimochodom,. predavam len cisto pocitac, ziadna mys, klavesnica...Suffel napísal:no takze takto..
Pripadne ake prislusenostvo davas k pc t.j. monitor, klavesnica, mys, repro, a pod..[/b]
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 7:55 )
Nejak som to poupravoval a doplnil nejake info
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 7:59 )
takze ak doplnis tieto vsetky informacie tak sa bude dat ohodnotit.. inak realna cena za to co si sem dal je cca 450€..[/quote]lenže ja som len za grafickú klartu vyvalil 479 €!!! Preto tú cenu nemôžem dať nízku, aj keď už tá grafická stojí o polovicu menej
//autoeditácia príspevku ( 26 Sep 2009, 8:00 )
//
lenže ja som len za grafickú klartu vyvalil 479 €!!! Preto tú cenu nemôžem dať nízku, aj keď už tá grafická stojí o polovicu menejtakze ak doplnis tieto vsetky informacie tak sa bude dat ohodnotit.. inak realna cena za to co si sem dal je cca 450€..
-
Gregory House
Zablokovaný
a kde zistim ten motherboard a case?Andrew007 napísal:Ako spominal Suffel nemas tam motherboard a ani case, tym padom by som to predal po komponentoch..to je len moj osobny nazor..![]()
-
Suffel
Guru
no takze je jasne ze ked ty pred rokom si dal za grafiku 475€ ci kolko tak nemozes cakat ze dnes za nu dostanes tolko isto ked nova stoji nejakych 350€.. takze zato ti nik tolko penazi neda.. to si radsej kupi novu teda ked sa bavime o pc tak si posklada nove pc a o vela lepsie.. ako nehovorim mozes skusat nadsadzovat cenu davat vyssiu a potom spustat ale myslim ze ked das neprimeranu a vysoku cenu tak sa ti nik neozve...
A este k tym komponentom urcite mas od pc nejake papiere od dosky a od dalsich blbosti.. tak si zober tieto papiere "knizky" a tam si najdi typ zakladnej dosky "motheboard" a atd.. pripadne ak nemas ziadne papiere tak si stiahni z netu everest je to program v ktorom mozes zistit vsetky komponenty ktore mas v pc. teda akej znacky su a vsetky ostatne oznacenia.. ak to nebudes vediet napis mi SS alebo na icq ja ti uz poradim..
Inak aj to dost hra na cene ze nemas zaruku.. a hlavne ked tam mas taku drahu grafiku..
A este k tym komponentom urcite mas od pc nejake papiere od dosky a od dalsich blbosti.. tak si zober tieto papiere "knizky" a tam si najdi typ zakladnej dosky "motheboard" a atd.. pripadne ak nemas ziadne papiere tak si stiahni z netu everest je to program v ktorom mozes zistit vsetky komponenty ktore mas v pc. teda akej znacky su a vsetky ostatne oznacenia.. ak to nebudes vediet napis mi SS alebo na icq ja ti uz poradim..
Inak aj to dost hra na cene ze nemas zaruku.. a hlavne ked tam mas taku drahu grafiku..
Teraz si takýto počítač poskladáš / kúpiš do 550 eur (Sk 16.500,-). Toto je rok staré, čo nie je veľa, horšie je, že je to bez záruky a nie je to až také nemysliteľné, že sa vypáli zdroj, grafika, stáva sa bežne..
Reálne to má hodnotu 330 eur / 10 tis sk, keď nájdeš niekoho, kto je toľko ochotný dať za počítač bez záruky. Viac ne, veď potom si môže kúpiť čisto nový so zárukou. Ja by som viac určite nedal.
Hlavné ale je: Môžeš predať aj totálny šrot, oveľa slabší počítač za toľkoto, za nehorázne peniaze, len si musíš nájsť nejakého blbcu, kto to kúpi.
Nikektorí predali už také haraburdy za pekné peniaze, že keď som to počul nechcel som tomu uveriť. 
Reálne to má hodnotu 330 eur / 10 tis sk, keď nájdeš niekoho, kto je toľko ochotný dať za počítač bez záruky. Viac ne, veď potom si môže kúpiť čisto nový so zárukou. Ja by som viac určite nedal.
Hlavné ale je: Môžeš predať aj totálny šrot, oveľa slabší počítač za toľkoto, za nehorázne peniaze, len si musíš nájsť nejakého blbcu, kto to kúpi.
-
Suffel
Guru
myslim ze toto si strelil malu cenu.. zober si to tak keby uz inak neslo ze ho da na komponenty tak ako za komponenty by myslim ze tych 450€ cca dostal..Cesar napísal:Reálne to má hodnotu 330 eur / 10 tis sk
Čo je tam také cenné? Athlon procesor, ktorý sa už ani nevyrába, alebo 200-ka harddisk, 3 GB RAM? Grafika je tam výkonná ale ostatné len priemer. A keď som počítal dobre a podobný počítač by teraz vyšiel na 16 tis sk, tak za ročný bez záruky by si dal 13-14 tisíc?Suffel napísal:myslim ze toto si strelil malu cenu.. zober si to tak keby uz inak neslo ze ho da na komponenty tak ako za komponenty by myslim ze tych 450€ cca dostal..
Ináč keď máš šťastie, nájdeš niekoho, kto tomu nerozumie, vyzerá to pekne aj funguje dobre môžeš mu to streliť aj za 700 eur, to je jedno že akú to má hodnotu.
-
AXO
Professional
takze: start-spustit-napis: dxdiag-enter-dole je "ulozit vsechny informace..." tlacidlo-uloz to ako .txt subor-potom si to otvor a hod sem do [ code][ /code](bez medzier) tieto informacie:
mozes aj:
Tak ti napisem(alebo niekto iny, ak bude rychlejsi), aku mas dosku a pod. Predpokladam, ze vies robit s textovym editorom a ctrl+c a ctrl+v.
Kód: Vybrať všetko
------------------
System Information
------------------
.
.
.
---------------
Display Devices
---------------
.
.