Mam notas fujitsu siemens amilo 3553.
Proste ten vetrak je niecim asi regulovaný a ked sa viac zohreje asi procak alebo grafika tak zacne ist na vyssie otacky aby ho schladil co je sice super a mne to nevadi nech sa kruti ako chce ale:
Problem je v tom ze vzdy kým prechádza z nižších otáčok do vyšších tak mi to sekne or tých par sekund trhá ked sa hram alebo ja ked robim nieco ine a to ma proste serie. či beží tichšie pri nizkych otáčkach alebo hlasnejšie pri vyšších tak vsetko ide plinule akurat pri tej zmene otačok to vždy ide **pi*i** a ono to meni tie otacky dost casto a uz ma to rozculuje tie prechody on to proste zvysis len na par sekund tie otacky a zase ich znizi a tie prechody su hrozne tak nehc to zvysi a drzi vysie a vybavene or naopat.
Proste neviete ako by som mohol niekde sam nastavit nejake veci ohladom toho chladenia zeby som sam zvysil otacky or nieco proste kde sa to da nastavit taketo veci ora cez aký program. Aleb ocím to este moze byt.
Samozrejme dam rank tomu co mi poradi tak ze to bude fungovat.
Ako nastavit vetrak ?
-
manager666
Star
ziaden program na regulaciu pre FS neexistuje...predtym ti to nerobilo ? z nicoho nic ? ak ano, to co ti robi bude HW chyba, cize jednoznacne reklamacia, ak je v zaruke... 
ale...skus nastavit vykonovy profil na maximalny vykon, tj. ziadne setriace technologie - procesor,grafika,atd na rovnakych taktoch..ci to bude naozaj robit so zmenou otacok ventilatoru alebo je to sposobene zmenou frekvencii(napati) procesora/grafiky...
ale...skus nastavit vykonovy profil na maximalny vykon, tj. ziadne setriace technologie - procesor,grafika,atd na rovnakych taktoch..ci to bude naozaj robit so zmenou otacok ventilatoru alebo je to sposobene zmenou frekvencii(napati) procesora/grafiky...
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mam vistu a na tento pc je podpora len pre vistu aj tu bola original ona.
chcel by som to preinstalovat na xp len mi to nejde vzdy pri instalacke ked dojde do toho okna kde sa vytvaraju particie tak mi vypne komp neviem ako by som ho tam dal.
a neviem ci tie ovladae nan by bezali na xp.
ON ma moznost silent mood ale to mam vypnute. ja to proste nechapem. vetko bezi ako ma len tie je*le prechody to cele seru je to proste otravne.
chcel by som to preinstalovat na xp len mi to nejde vzdy pri instalacke ked dojde do toho okna kde sa vytvaraju particie tak mi vypne komp neviem ako by som ho tam dal.
Kód: Vybrať všetko
http://sk.ts.fujitsu.com/home/products/notebooks/amilo_pa_3553.jspON ma moznost silent mood ale to mam vypnute. ja to proste nechapem. vetko bezi ako ma len tie je*le prechody to cele seru je to proste otravne.