Ano je to pravda, ale nieje to taky titul ako napriklad ''sir'' ktore si mozzes dat aj pred meno a ludia ta takto budu oslovovat, takto nie...kazdemu majitelovi nejakeho pozemku, alebo budovy sa v UK hovori 'landlord'takze tak.
suradnice na pozemok s rozlohou 1 stopa štvorcova? určite je to pravda.. chod si to hned kupiť, kym ti tu ponuku niekto nevytrie.. to už aj houmlesaci okupujuci lavičky na zastavkach môžu byť kludne titulovani lordi
pasto napísal:je to taka ista realna vec ako pozemky na mesiaci
na mesiaci? nie nahodou na MARSe? ale s tym rozdielom ze na MARSe je nejaka sanca ze sa tam v buducnosti bude dat zit (aj ked my sa toho asi nedozijeme) zatial co v skotsku na pozemku jedna stopa stvorcova toho vela neurobis aj ked to je na zemi
ano na mesiaci pretoze dakou dohodou je stanovene ze mesiac nepatri nijakemu statu a preto to daky chytrak vyuzil a zacal predavat pozemky ....ak uz predavaju aj na marse tak len pokracuju v praci tohto chlapika
pasto napísal:ano na mesiaci pretoze dakou dohodou je stanovene ze mesiac nepatri nijakemu statu a preto to daky chytrak vyuzil a zacal predavat pozemky ....ak uz predavaju aj na marse tak len pokracuju v praci tohto chlapika
tak o mesiaci som nepocul.....o marse som videl dokument ktory pekne vysvetlovat ako si predstavuju vytvorit na nom podmienky pre nas zivot...mozno aj o mesiaci su podobne plany
Ja viem citat, to ty asi nie. Ziskas lairda, nie lorda a fakt ze je to v podstate to iste ti je na rit, kedze keby tato vec bola realna a naozaj by sa taketo veci pisalo do dokladov atd. tak by si tam mal to prve.