Net do mobilu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
acherus
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Net do mobilu

Príspevok od používateľa acherus »

Zdravim Vas , budem mat iphone 3g a rad by som sa opytal ci sa tam da dat ten prenosny net , neviem ako sa to vola u Orengeu. To sa aplikuje do telefonu , alebo na SIMku? Vysvetlite mi ten system , ake su rychlosti a kolko sa plati? Nejako som to na webe orangeu nemohol najst..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

volá sa to orange world, máš tam predplatené dáta a vzťahuje sa to na sim kartu ako program k paušálu. Máš predplatené napríklad 100 mega (alebo viac, v závislosti od programu) a všetko nad rámec platíš osobitne. Samozrejme bude treba ten net nastaviť aj na mobile, to ti automaticky spravia v orange. Rýchlosti nečakaj nejaké závratné, ale na bežné surfovanie to plne postačuje
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

Da sa to dat aj na nejaku staru simkartu? Prima kartu mam konkretne.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nie, orange world je program k paušálu. Nejde o kartu, ale o službu. Ak máš primu, tam orange world nie je. To neznamená že ti net nepôjde, no budeš si platiť ža každý začatý prenesený MB a výjde ťa to dosť draho.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a na iphone 2x tolko kedze iphone nacitava kompletne stranky, myslim ze nic lepsie ako O2 (6eur za neobmedzeny internet) neexistuje
Napísať odpoveď