Ale svojej kreativite môžeme dať priestor aj takto nesúťažne. Tak hor sa do skladania originálnych vyznaní so slovami začínajúcimi na rovnaké písmeno!
Toť moje výmysli:
Som strašne smutná, slzy sa snažia sltmiť samotu. Si sám, som sama. Stíska sa mi, keď spomínam na spoločne strávené sekundy. Sedím schúlená, snívam o stretnutí, skladám slabiky do súvetí. Smejem sa sama sebe, som sťa sprostučký sopliak sužovaný srdcovými starosťami. Snáď sa snívanie skoro stane skutočnosťou!. Som skromná, stačí mi stretnúť sa, spievať sladké slová, splynutie spríjemniť svetlom sviečok, stať sa súčasťou spoločných snov... Sme stvorení pre seba! Spolčím sa so satanom, spomalím svet, stratím svedomie. Som tvoja, sľubujem! Splňme si svoje sny!
Pamätáš, prišiel si potajomky, potom pritisol pery na pery. Práve som piekla pagáče. Pach papaničky predpovedal perfektnú predohru. Po pár pikantných prasačinkách si plníme pupky prihorenou pochúťkou... Prosím, prehĺbme pekné pocity, postavne prekrásny príbytok, porobme pár pekných potomkov. Parádna príležitosť premeniť priania na pravdu! Prijmeš ponuku?