Vyhladavanie odkazov na fore
Vyhladavanie odkazov na fore
Dobry den. Bolo by mozne spravit tento program?
Som registrovany na warez fore lamky. Isto poznate. A uz sa mi nechce vyhladavat linky na Rapidshare a nahlasovat ich (nelegalny obsah). Ci by bolo mozne spravit program, ktory najde vsetky odkazy na Rapidshare na tomto warez fore. Predstavuje si to, ze program vyhlada vsetky odkazy v tvare http://rapidshare.com/files/XXXXXXX a vsetky ich ulozi do napr. textoveho suboru. A teda uz len konecny subor poslem do Rapidu, ktory vsetky subory zmaze.
Diky.
Som registrovany na warez fore lamky. Isto poznate. A uz sa mi nechce vyhladavat linky na Rapidshare a nahlasovat ich (nelegalny obsah). Ci by bolo mozne spravit program, ktory najde vsetky odkazy na Rapidshare na tomto warez fore. Predstavuje si to, ze program vyhlada vsetky odkazy v tvare http://rapidshare.com/files/XXXXXXX a vsetky ich ulozi do napr. textoveho suboru. A teda uz len konecny subor poslem do Rapidu, ktory vsetky subory zmaze.
Diky.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
čiže môžeme poskytnúť preventívne tvoju ip adresu vedeniu lamiek aby ťa zablokovali?X@v3r napísal:Dakujem za rady. Niekto tu napisal, ze sa to da urobit. Utorok pride moj bratranec konecne domov, on sa vyzna v programovani tak dufam, ze ten program naprogramuje.
Mna akoze lamky ani rapid nejako nezaujima. Ja mam ucet na Torrent Leechu a na Trezzore.
-
shagynko123
Novice
Tak potom naco ides na warez ??? Debilek !!!X@v3r napísal:Dakujem za rady. Niekto tu napisal, ze sa to da urobit. Utorok pride moj bratranec konecne domov, on sa vyzna v programovani tak dufam, ze ten program naprogramuje.
Mna akoze lamky ani rapid nejako nezaujima. Ja mam ucet na Torrent Leechu a na Trezzore.
A to si myslis ze torenty a trezor je vsetko legalne ???
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
veď ty nie si vo vedení lamiekHellboy248 napísal:audio hod jeho ip, preventivne ho u seba banneme
-
Hellboy248
Guru wannabe
Ked uz tu pisete tak by ste mohli pomoct.
Tym, ze niekto uploadne film alebo hru napr. na rapid porusuje zakony SR.Samotne stahovanie same o sebe trestne nie je. Ja ani cez torrent neseedujem (neuploadujem), pouzivam Ratio Master.
A nechapem vety typu, ze by som mal dostat BAN... Teda ten co porusi napr. zakon tak on sa ma nechat na pokoji a aj co na to upozornim som zly???
Idem nahlasovat nejake novy hry na lamky. Cau.
Stale ocakavam, ze my poradite.
S karmy: Ak by som ta videl na ulici, tak ti vypalim
Asi hej ked si nikdy v zivote nevidel moj ksicht.
Tym, ze niekto uploadne film alebo hru napr. na rapid porusuje zakony SR.Samotne stahovanie same o sebe trestne nie je. Ja ani cez torrent neseedujem (neuploadujem), pouzivam Ratio Master.
A nechapem vety typu, ze by som mal dostat BAN... Teda ten co porusi napr. zakon tak on sa ma nechat na pokoji a aj co na to upozornim som zly???
Idem nahlasovat nejake novy hry na lamky. Cau.
Stale ocakavam, ze my poradite.
S karmy: Ak by som ta videl na ulici, tak ti vypalim