Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
skus to zmenit na taketo niecokostak napísal:prosím nevie mi niekdo help vazne lebo peniaze s karty co som kupil mi stale uneraju a ja neviem hrat mam patch 3.2.2 a realmlist
set realmlist us.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist us.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal us
neviem v com je problem prosim pomozte
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal us
v tom US/EU sa vela ludi pomyli
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Keď spustíš hru tak toto ti tam píšekostak napísal:diki wolf facha ale to by som nebol ja kebyze nemam niaky dalsi problem take ked chcem vybrat realm tak mi pise ze su vsetky offline neviete co s tym ?
23/09 Weekly Maintenance
This Wednesday there will be a scheduled maintenance. Please note that all European realms will be offline from 03:00 until 11:00, Paris time (CEST).
The below realms will have an extended maintenance to address instance capacity. These realms will be offline from 00:00 to 17:00 on Wednesday, and additionally from 03:00 to 07:00 on Thursday. Thank you for your patience and understanding.
Ahn'Qiraj Azuremyst Blade's Edge Bronzebeard Chromaggus Dentarg Drak'thul Emeriss Executus Hakkar Khadgar Kul Tiras Mazrigos Moonglade Scarshield Legion Steamwheedle Cartel Talnivarr Terokkar Trollbane Xavius
Mam taky problem akosi sa neviem pohnut vyskillovana je profesia insription na 390/450 ... a jedine co mi v booku svieti ako vec ktora mi zvysi skill je Northrend Inscription Research a to mozem spravit raz za 24 hodin ... no ked to dam tak ono to sice NIECO spravi ale skill nenavýši .. Sad proste nemam tam nic take ani zelene co by mi ten zasraty 390 zdvihlo na 400 aby som sa naucil nove veci :-Y v com to je ????
Len toto mozem .. ale akosi mi to skill nezdviiha
http://img5.imageshack.us/img5/9695/asdsdsdd.jpg
Len toto mozem .. ale akosi mi to skill nezdviiha
http://img5.imageshack.us/img5/9695/asdsdsdd.jpg
-
blitzkrieg
Professional
chlape niečo som našiel čo by ti mohlo pomôcť 
http://www.wowguideonline.com/inscription.html
mimochodom sú tam veci aj na iné skilly
//nemám síce inscript ale s touto pomôckou som dokázal urobiť JC z 0 - 450 za cca necelé 2 dni
http://www.wowguideonline.com/inscription.html
mimochodom sú tam veci aj na iné skilly
//nemám síce inscript ale s touto pomôckou som dokázal urobiť JC z 0 - 450 za cca necelé 2 dni
-
Royalflush
Guru wannabe
Citujem z tej stranky
Takze ti asi nic ine neostava. 
Kód: Vybrať všetko
Inscription 385-400
Conduct 15 Northrend Inscription Research
You will need:
45 x Ink of the Sea
15 x Snowfall Ink
75 x Resilient Parchment-
Armageddon
Light Star
-
blitzkrieg
Professional
ohľadom offi ..tak odpoveď je jasná = dokedy budú na tom zarábaťMajens napísal:čo myslite kolko rokov bude este popularna hra World ofm Warcraft?
zdravim....
dnes som si prvykrat nainstaloval WOW....hladal som dlho po nete kym som nasiel free server ktory ako tak splnal moje poziadavky.. ale radsej by som siel inam
hladam server ktory ma rate do 5x..proste si chcem expit a robit questy... nejaka cz/svk komunita by nezaskodila...(kto si ma vezme do opatery?
)
idem hrat za undead mage...dake tipy do zaciatku??
trochu som pobrowsoval po nete ale hodilo by sa aj daco od odbornikov...
dikes
dnes som si prvykrat nainstaloval WOW....hladal som dlho po nete kym som nasiel free server ktory ako tak splnal moje poziadavky.. ale radsej by som siel inam
hladam server ktory ma rate do 5x..proste si chcem expit a robit questy... nejaka cz/svk komunita by nezaskodila...(kto si ma vezme do opatery?
idem hrat za undead mage...dake tipy do zaciatku??
trochu som pobrowsoval po nete ale hodilo by sa aj daco od odbornikov...
dikes
www.anthoria.net - zrejme najlepsi cz/sk free server rate a vsetko podla ofiku 2000+ onloine v spickekopa fungujucich veci ... server bezi na patchi 3.1.3 ak mas zaujem tak napis dam ti svoj nick
-
Royalflush
Guru wannabe