Tak bol som sa pytat v mojom oblubenom shope s nastrojmi na tu MIC100 a chlapik mi poradil ze to nemusi byt zrovna najlespie pre mikrak, pretoze ma odozvu. Na gitaru to postacuje.
Poradil mi radsej kupit si m-audio fast track (cena je 89 Eur)
keď to má "oneskorenie" (netuším ako anto prišiel) tak hlavne na gitaru to nepostačuje... na gitare (som gitarista) sa nedá hrať pokiaľ je čoilen menšie oneskorenie... A čo tak asio4all? to by malo fungovať, či?
mirinko nuz v prvom prispevku som uviedol ze to potrebujem na skusanie doma, => realtime spev
Dunlop: či
on to tak myslel ze ta mic 100 na gitare nema zjadnu odozvu (alebo mikro zanetbatelnu), problelm maju mikrofony ze tam sa uz vytvori mala odozva
Nepoznam nikoho kto si len tak kupi zkuvkovku koli tomu, aby si len tak doma spieval do mikrofonu. V tomto pripade je aboslutne zbytocne kupovat zvukovku, naco. Hocjaky mic preamp+asio4all+mic. Este aj ten preamp by som vynechal, ved naco , nevidim v tom dovod. Asio4all+softwarovy pre amp plugin+mic.
nuz, len tu sa nejedna o spievanie pesniciek typu medvedku daj labku beznym mikrofonom z Tesca za 3 eura. Tu hovorime o Hardcore vocalovom speve, neviem ako by si napojil Shure 58 do beznej zvukovej karty.
Shure 58rada je skoro najnizsia rada z vocalovy shure mikrofonov.Sice legendarny ale dnes uz za tieto love kupis kvalitnejsie veci, napr. Beyerdynamic. Teraz to nieje nic extra kupis pod 100e komplet bundle. Ak teda nevies ako by si napojil tento mic do "obycajnej" zvukovky tak sa potom do toho ani nepustaj. Kablove redukcie neexistuju? Kabel XLR male -> jack 3.5 neexistuje? Strata kvality bude minimalna, a aj keby ved to je len na domaci spev nie na profi nahravanie, cize cast o prevodnikoch mozme vynechat a tym padom zvukovka moze byt hocjaka, latenciu doriesis asio4all driverom, preamp pouzijes sw. Nevidim problem, absolutne ziadny, rofl