share-rapid.cz kredit
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
share-rapid.cz kredit
Cavte chcel by som si zvysit kredit na share-rapid.cz pomocou sms ktora stoji 1.30 € a dostanem 20 GB . No ako sa snazim , tak sa snazim stale mi pride spetna sms . Vasa sms nebola spracovana pretoze je chybna . Asi 5 krat som zadaval to co tam je RS-mojeID a nic skusal som Rs potrom rs potom len cislo no nic stale chybna sms . Prosim vie niekto co s tym je ako ju mam spravne napisat ? . Dakujem
-
webmasterr
Medium Professional
tvar sms nieje len RS-tvojeid...ale RS-tvojeid-nejakecislo ved chod na http://share-rapid.com/dobiti/?zeme=1 a dam klikni na sumu/velkost ktoru chces dobit..a napise ti to presne aj tvoje id aj tvoje cislo..
No ja som si objednal 500 GB prevodom na ich účet. Vyplnil som všetky potrebné údaje, zadal číslo účtu, konštantný symbol, špecifický symbol, všetko tak, ako písali na stránke, 3x som to pre istotu skontroloval a poslal som to. Na mojich 500 GB však čakám už 24 hodín ale stáále nič.
Na ich stránke http://share-rapid.com/ navyše neviem nájsť ani žiadne kontaktné údaje, žiadny email alebo tel. číslo.
Predtým som si tam už kredit viac krát kúpil, ale vždy cez SMS, cez účet to bolo po prvý raz, ale všetko fungovalo tak, ako malo, preto som im dôveroval.. Myslíte, že ma podviedli, alebo bola chyba niekde inde?
Na ich stránke http://share-rapid.com/ navyše neviem nájsť ani žiadne kontaktné údaje, žiadny email alebo tel. číslo.
Predtým som si tam už kredit viac krát kúpil, ale vždy cez SMS, cez účet to bolo po prvý raz, ale všetko fungovalo tak, ako malo, preto som im dôveroval.. Myslíte, že ma podviedli, alebo bola chyba niekde inde?
Re: share-rapid.cz kredit
Ja som uhradil 800GB tiež cez účet, zatial mi to stále do dvoch dní nabehlo, no teraz čakám už 16 dní. Dnes som sa dopátral kontaktu, tak som tam písal, uvidíme že čo...
mailový kontakt:'[email protected]'
mailový kontakt:'[email protected]'
-
twardykamen
Medium Professional
ja som s nimi nikdz nemal problem.a dobijal som prevodom.takze to stale chvilku trvalo.btw maju aj facebook stranku.mozete skusit pisat aj tam.mozno vam pomozu
prosimvas ja som poslal sms na share rapid ale uz cakam 2 dni a nic ani spetna sms ani kredit tak co mam robit
Mne zase nikdy neprisiel potrdzovaci mail ani SMS pri aktivacii uctu. S tymto filehostingom som mal uz viac komplikacii, takze ma to uz ani neprekvapuje.
S tymto filehostingom boli len same problemy uz od zaciatku jeho existencie, je skutocne smutne ze si ho ludia napriek tomu oblubili.
Zatial som nikdy nemal problém. Vždy som dobíjal kredit cez sms. Ale po prečítaní týchto príspevkov mi niečo hovorí, aby som to viac neskúšal.
Ja uz som skepticky co sa tyka sms/ATX platieb. Platba sa nepodari, no peniaze sa zvyknu aj tak vyparit z karty a napriek tomu ich nik nema. Operator odkazuje na predajcu, predajca na operatora. There's nothing we can do. True story, 8€ v pci.