DirectX
-
skill--front
Medium Expert
DirectX
Caute chcel by som sa spitat mam NB MSI GX620X a mam tam directx10 a chcel by som tam directx9 a neche sa mi preinstalovat vie mi niekto poradit co stym ci sa to da prepat niekde v PC alebo ja nevieim dik vopred.Alebo kde stiahnem directx 9?
-
skill--front
Medium Expert
Ja nemôžem, to je nádherná veta!brm napísal:Nahoď XP a budeš mať DX9.. pod Vistu DX9 nenapcháš.. ani kladivom.
Nepleť si hrušky s jablkami. Hry idú lepšie pod WinXP, nie DX9, práve naopak.skill--front napísal:lebo na NB mam ze Turbo a to my zvysuje vykon PC a ked tam dam XP nepojde mi to a DX 9 chcem preto ze idu lepsie na tom hry
Nastaviť sa to nedá len vtedy, ak hra beží len na jednom DX. Keďže jediným DX10 only titulom je Stormrise, tak všetky zvyšné sú DX9 only tituly. Ak má obe DX, tak sa dá zvoliť, ktorý chceš použiť. Ak máš však DX10 kartu, snaž sa využívať to. odporúčam ti nahodiť si Win7, ak máš niečo proti Viste.skill--front napísal:...to sa fakt neda nastavit directx 9 ani vo hre lebo ked som hral far cry 2 tam islo nastavit aj 9 aj 10 a na NFS shift to nejde