No priprav sa na prispevky typu francuz, kazive, srot, zabozruta nekupuj, kup si baworaka, baretkovy verkel...
Ja by som sa urcite pred kupou podrobne zaoberal tym, preco niekto predava ani nie 2rocne auto, ktore je lahko zabehnute. Videlo servisnu dielnu viac krat ako 10 rocna Octavia?

Zdravotne ci financne dovody? Na zaklade toho by som si dal vytiahnut servisnu historiu, co z toho auta je este povodne a zacal studovat. Na bazaroch je totiz tychto aut v podobnom stave dost vela, je vsak naozaj otazne preco...
Ides kupovat 5dverovy model? Auto je po dizajnovej stranke zaujima a svieze, jedine mi vadi ten scifi interier, ale francuzi su uz raz taki... Tebe sa mozno paci. Dynamika danej motorizacie na dennodenne presuvanie bude stacit, vykon aj krutak to ma posadeny trosku vyssie, kedze je to 16V, ale svizne zvezie aj bez dakeho nemlatom vytacania a nemusel by Ta zozrat na nakladoch. Osobne som na tom aute vela neodjazdil, aby som ho mohol hodnotit dopodrobna, mal som navyse v rukach verziu by Loeb a ta bola natlacena. Aj bezne modely mavaju slunu vybavu. Kedze je to nove auto, dostupnost nahradnych dielov bude vyborna, toho by som sa nebal. Skor by som sa bal, ci budes stihat rozbijat prasiatka

bezne spotrebne veci ako filtre ci remene sa hybu v beznych relaciach, 15-20€, co je pri novych autach bezne. Ak je to dobry kus a nebudes musiet riesit malu generalku, viac by Ta zaujimat ani nemalo, maximalne ked ho nedajboze tuknes, tak dostupnost a cena dielov...
Viac Ti k tomu napisat nemozem, nakolko to nie je nic pre mna, Citrona by som si nikdy nekupil... Auto je to dobre, cena tiez nie je zla, otazna je spolahlivost. Na C4 som vsak dako vela kydov nepocul, cize to nemusi byt take zle. Urcite by som to ale nepodcenoval!