PLS potreboval by som helfnuť stiahol som si software na ipodtouch 3.1.1
Ale teraz mi tam nejdu prehrať videa z youtube,a ani stiahnuté+aj hry tam štrajkujú.mohli by ste mi helfnúť pls
youtube niekedy nefunguje pri jailbreaku, zvacsa pomoze nainstalovat firmware nanovo a niekedy je to pekne zdokumentovane na strankach dev teamu a pod (co vsak momentalne neplati)
avsak odkial mas 3.1.1? mne ukazuje 3.1 (ktoru mam nainstalovanu) ako najnovsiu verziu, predpokladam, ze mas 3.0.1 a v tom pripade updatuj, genius mixes je super vec navyse to s najvacsou pravdepodobnostou vyriesi tvoj problem
Stopa napísal:youtube niekedy nefunguje pri jailbreaku, zvacsa pomoze nainstalovat firmware nanovo a niekedy je to pekne zdokumentovane na strankach dev teamu a pod (co vsak momentalne neplati)
avsak odkial mas 3.1.1? mne ukazuje 3.1 (ktoru mam nainstalovanu) ako najnovsiu verziu, predpokladam, ze mas 3.0.1 a v tom pripade updatuj, genius mixes je super vec navyse to s najvacsou pravdepodobnostou vyriesi tvoj problem
Amidst all the other Apple news from today’s “It’s Only Rock and Roll” music event is the fact that iPhone OS 3.1 (or, technically, 3.1.1) is now available.
..Ale pravdu sme vlastne mali obaja
No kur*a tak presne toto sa je*e aj mne. Hmmm.. čo s tým teraz. Ale mne to robí iba od obeda, keď som bol na obede tak som si chcel kuknúť videjko na pobavenie a nešlo a pritom doobeda keď som bol na nete tak to ešte išlo
Dajjdo napísal:No kur*a tak presne toto sa je*e aj mne. Hmmm.. čo s tým teraz. Ale mne to robí iba od obeda, keď som bol na obede tak som si chcel kuknúť videjko na pobavenie a nešlo a pritom doobeda keď som bol na nete tak to ešte išlo