Zdravím Vás.
Páči sa vám design tejto stranky? www.danciwo.net
Hodi sa podla vás na danú tému?
Zhodnotenie webdesingu
Úplne jednoduchý dizajn.. a v jednoduchosti je krása. Z pohľadu bežného Internetového poúživateľa mám iba dve poznámky:
1) čiarkované ohraničenie tabuliek by som zrušil a dal klasické
2) vyhodil by som to modré animované gifko pod linkami
Inak v pohode... (možno ešte hlavičku trochu "spríjemniť" a nesnažiť sa ho prispôsobovať programovaniu)

1) čiarkované ohraničenie tabuliek by som zrušil a dal klasické
2) vyhodil by som to modré animované gifko pod linkami
Inak v pohode... (možno ešte hlavičku trochu "spríjemniť" a nesnažiť sa ho prispôsobovať programovaniu)
Podla mna design je dobry. Aj ked mna design velmi nezaujal, pretoze ma velmi zaujala tema stranky 
Uz sa tesim ked bude komplet hotova (alebo aspon, ked tam budu nejake tie programy v C#
)
To ze ma design nejako velmi nezaujimal je velmi dobre, pretoze mi nevadil, lahko som sa v nom zorientoval a pozrel to, co ma zaujima. Takze stranka - velmi dobre
(Mohol by si tam ale doplnit nejaky tag pre zdrojove programy, cim by si ich odlisil od designu stranky)
Uz sa tesim ked bude komplet hotova (alebo aspon, ked tam budu nejake tie programy v C#
To ze ma design nejako velmi nezaujimal je velmi dobre, pretoze mi nevadil, lahko som sa v nom zorientoval a pozrel to, co ma zaujima. Takze stranka - velmi dobre
(Mohol by si tam ale doplnit nejaky tag pre zdrojove programy, cim by si ich odlisil od designu stranky)
-
lekoklatik
VIP