Ospravedlnenka do skoly.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ako v 14 rokoch sa ti nechce ist do skoly?? uff a to co budes robit ked budes mat 17?? budes kazde rano pisat ospravldnenky?.. radsej chod do skoly a uzivaj si to ze sa este nemusis nejako extra ucit..
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

moj brat toto robil tiez v 14tich...moj brat bezne mesiac a pol nebol v skole a nikto o tom ani nevedel...skoncilo to trojkou zo spravania
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Caute ako tak pozeram totu temu preco by som si aj ja nemohol niekedy spravit dovolenku :D ale neviem zohnat ziadnu peciatku od Bardejovskych lekaroch nemate niekto ? :oops:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A co tak tam raz zajst (ako chory) a vypitat si peciatku na papierik, doma uz len naskenujes do pc a cez program odstranic podpis a mas. :D
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Plasmon vidis ? ani ma to nenapadlo vidiet , ze niekto s tym ma skusenosti :lol:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No ja osobne nemam skusenosti, ale kamarat cely deviaty rocnik sa u*ebaval zo skoly takymto sposobom a nikto mu nato neprisiel a dodnes sa nad tym iba smeje. :D
Ja som radsej zjedol par nanukov, zabehol k doktorke a bola ospravedlnenka aj bez stresu. :D
Ta zakladka bola riadna haluz....
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Ja take naskenovane peciatky mam v PC staci to iba vytlacit na papierik z napisanou ospravedlnenkou :D
Síce este som to neskusal a ani neskusim kedze mama je ucitelka na tej skole kde chodím :(

Mám aj od zubárky :aasmile3:
Prílohy
pecat.jpg
volverine95
Novice
Novice

tvl

Príspevok od používateľa volverine95 »

noa viem dobre pisat pisem ich aj kamosom :D
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

volverine95: a co teraz? maju sa ti vsetci hodit okolo krku alebo prosit na kolenach aby si napisal ospravedlnenku aj im?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

<j3RrY>:Ja mám celú kolekciu. tak ak sa chceš uliať, pošlem ti to na mail. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

oskenujes, trochu sa pohras s kontrastom a farbami aby to stmavlo, vytlacis na papier a kym je farba na papieri cerstva jemne prejdi gumou na gumovanie alebo niecim podobnym...peciatka jak original
spirki
Expert
Expert

Príspevok od používateľa spirki »

bolek: s takými kolekciami pozor aby si nedopadol ako kamarát, čo mal pečiatku od doktora, ktorý bol 5 rokov mŕtvy a ešte k tomu to bol triedneho sused - to sa zahovára veľmi ťažko...
Mne osobne sa osvedčil spôsob neskenovať ale vyrobiť pečiatku vo Worde, jednoduchý rámček, veľkosť aj typ písma nie je problém dopasovať. Potom to zrkadlovo vytlačiť v najslabšej kvalite na pauzák (strojári isto poznajú) a priplácnuť do žiackej či do indexu. Príde mi to praktickejšie než vyberať spinky a rozoberať celý index.

edit:erytrocyt: bolek je dáma ak si si nevšimol :wink:
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Bolek ok zide sa :D Email som ti poslal v SS
Vopred Dik :wink:
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

no ja co som si dal este kedysi na zakladnej volno s kamosom, tak sme si napisali ospravedlnenky a kus sme zabudli na interpunkciu.. :D podla nej nam na to dosla triedna, ze nase matky by take hlupe neboli, ze nevedia ani napisat ospravedlnenku..
ale do skoly je obcas radost chodit :)) hlavne kvoli bordelu co sa tam robi, kamosom a spanku :).. a ak sa uz fakt treba uliat, tak si vymysli, ze ta boli ruka a chod za chirurgickou.. ofacuje ti to a este ta o 3 dni pozve na kontrolu :P
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Asi si s tými ospravedlnenkami rozbehnem biznis. :D Od každého po čokoládke. :)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Myslim si ze to nie je warez.
(V ziadnom pripade nenavadzam ludi aby takto podvadzali ucitelov/rodicov iba im chcem ukazat ake ospravedlnenky sa daju zohnat na internete)

[Blava+Gelnica+Hlohovec+Hontianske Nemce+KE+komjatice+Krompachy+Levice+Levoca+Lubovna+moravany nad vahom+Nitra+Nova dubnica+Pata+
+NEZNAME-OSSpiske vlachy+TATNE+Piestany+Pobedim+Presov+senec+Spiska nova ves+Spiske vlachy+topolcany+Trakovice+trencina,Banovce+
Trnava+trstena+Vrbove+Zlate Moravce SK]

http://rapidshare.com/files/31689527/os ... KDusan.rar
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Bolek ale ja som hladal ospravedlnenky z Bardejova nie z Nitri :cry:
Tealc
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tealc »

Podľa mňa ja zbytočné falšovať ospravedlnenky. Zájdi za lekárom povedz že ti je zle a máš to (však to tu už bolo napísané). Navyše falšovanie úradného dokumentu je trestný čin.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

tak tak, falsovanie je trestny cin a ked to naserie lekarku, od ktorej falsujes ospravedlnenky, ver, ze to nebude zabava :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

bolek napísal:Asi si s tými ospravedlnenkami rozbehnem biznis. :D Od každého po čokoládke. :)

Kód: Vybrať všetko

§ 352
Falšovanie a pozmeňovanie verejnej listiny, 
úradnej pečate, úradnej uzávery, 
úradného znaku a úradnej značky

(1) Kto verejnú listinu, úradnú pečať, úradnú uzáveru, úradný znak, úradnú značku alebo ciachu falšuje, podstatne pozmení ich obsah v úmysle, aby sa použili ako pravé, alebo ich použije ako pravé, alebo si ich nechá vyhotoviť s úmyslom použiť ich ako pravé, potrestá sa odňatím slobody až na tri roky.

(2) Rovnako ako v odseku 1 sa potrestá, kto dosiahne vydanie pravej verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku, úradnej značky alebo ciachy na základe aj nepravých podkladov.

(3) Odňatím slobody na jeden rok až päť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 alebo 2 závažnejším spôsobom.

(4) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 alebo 2 a spôsobí ním značnú škodu.

(5) Odňatím slobody na štyri roky až desať rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 alebo 2 a spôsobí ním škodu veľkého rozsahu alebo iný obzvlášť závažný následok.

(6) Odňatím slobody na sedem rokov až dvanásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1 alebo 2 ako člen nebezpečného zoskupenia.

(7) Ochrana podľa odsekov 1 až 6 sa poskytuje aj cudzozemským verejným listinám, úradným pečatiam, úradným uzáverám, úradným znakom alebo úradným značkám.
Zamknuté