cauko. mam len telefon. nabijacku mam k N96 ale tu pouzivam Foto postnem zachvilu. a zaruka nieje. inak telefon ide zapnut vsetko OK. zatial ho pouzivam ako MP3 ku
DeFeAt napísal:tywe, taky mobil za taku cenu, super ponuka, kebyze mam prachy tak zjednam na 80 a kupim
za corku aj to vela...
//pri takychto individuach ako si ty sa drzim teorie "prezumpcie viny"
miesto tych nadavok, ktorymi si sa mimochodom tiez pekne vyfarbil, si sa mohol radsej obhajit, ale ocividne nemas co obhajovat
A co si ludia pomyslia? Jediny idiot si tu ty, napises ze mas roz*ebany telefon co ani poriadne nejde, nemas knemu nic a este vravis ze ty corovane telefony nepredavas? A je to uplne jedno ci je to corka/najdeny, pouzivas ho ako mp3 preto, lebo nechces aby ta lokalizovali....
jezis vy ste je***..ty ..pouzivam ho ako mp3 lebo mam Htc diamond. a kedze tu nejdu klavesy tak ani ho nemam ako pouzivat. ach jaj hojko je hojko vacsich koko tov nepoznam a dajte mi K- dakujem dakujem ňňked nemate zaujem nekomentujte
mne ani nebolo oznamene preco ma blokovali. ale vobec to neriesi. nikdy som nikoho neokradol a tuna som vo Whiteliste. tak ak nemate zaujem nekomentujte a neobchodujte somnou.
naozaj dakujem za K- mam z toho radost lebo sa i len potvrdzuje abnormalna tupost ludi na hojku a ni niesu kradnute ..ach ta zavist