Mam otazku ako je mozne ze v tomto bazary su take ceny moze to byt pravda? totizto kupi by som si rad svoje prve auto a toto sa mi nejako nezda..
napriklad:
to BMW je asi na odstupenie leasingu ze len to tam najskor nedopisali? alebo?
mozte aj nieco v tej cene poradit? viem ze 4000€ nieje moc ale len sa tak rozhliadam mozno sas na to vykaslem a dosetrim
mas tam formular, napis tomu dotycnemu, co ma tie auta a vypytaj si jeho t.c. ,dajte si osobku a uvidis co je to zac, alebo sa ho jednoducho na to hned spytaj v maily...
Mozno je to novy sposob ako nalakat ludi. Clovek sa zo zvedavosti ozve alebo pride osobne, pokeca, pozrie co ine je na bazari, kedze hento bol oser a mozno s dacim odide...
Kibo: presne tak. ludi treba nalakat na nieco co vyzera aspon trosku realne. reklamy "you won 1000000 dollars" su uz davno prec
za punto by som viac nedal a VW mi je celkovo proti srsti, takze tiez nie. ale keby to jednotkove BMW bolo "ozajstne", myslim tym, ze by bolo v takom stave v akom auta tekhoto rocniku byvaju a nebolo by to odstupenie lizingu, tak by som ho kupil naozaj hned a bez vahania.
deMarkqo: 122 HP bohate staci. neviem co sa ti nepaci na 1.8 motore. sam mam 1.8 (hoci benzin) pod kapotou a do mesta a mimo mesta bohate staci. na dialnici sice uz ide do otacok, ale na pohodlnu jazdu nie je problem. navyse ked si porovnas objem motora s tym autom, tak to musi byt uplny luxus. jednotky su o hodne mensie a tym padom aj lahsie. toto musi po meste lietat uplne skvele aj s dobrou spotrebou.
OK diki a nieco lacne a s malou spotrebou by ste neporadili? cim novsie tym lepsie a nech to nejako vyzera nie fabiu
Staci typ nemusi byt hned odkaz na ponuku (aj ked neuskodi) len tak aby som vedel ci sa do toho pustat alebo staci to co mame doma.. (oco mam cordobu ale jazdim na nej ja)
kup si Yarisa ... ((usudzujem ze hladas prave nakupnu tasku - vzhladom k autam co si postol na zaciatku )) ... cierny Yaris s nejakym paketom, dokonca ani nevyzera vyslovene zensky ...