díkes, asi je to divná otázka ale potrebujem vedieť odpoveď
Vodičák - postup
Vodičák - postup
Ako sa postupuje pri robení vodičáku ? Prv sa naučím teóriu, potom idem na skúšky a až potom môžem robiť jazdenie ?
-
tuto ho chcem_D
Expert
- Kontaktovať používateľa:
myslim ze je to pre kazdu autoskolu specificke, niekde zacinas teoriu, potom trenazer, parkovisko, jazda, nasleduju skusky, kde tak isto bud najskor teoria az potom jazda, ak nespravis teoriu tak uz nejazdis, nasleduje potom opravna skuska, najlepsie je si to zistit pre danu autoskolu kde chces robit skusky, tolko moj nazor
vela stastia
vela stastia
-
tuto ho chcem_D
Expert
-
Kibo
Hardcore addict
No a ja som trenazer ani nevidel, parkovisko a nedajboze cuvanie tiez nie, akurat sa ma instruktor pytal, ci uz som jazdil, ja ze ano a na to mi povedal, ze nech sa teda idem povozit a on lustil krizovky a by ocko ma kontroloval 
hojko, ja som po absolvovani testu s policajtom sadol do auta, odjazdil a konstrukciu som mu odpovedal skoro za jazdy
Este som spoza volantu ani nevystupil a uz sa ma vypytoval
Na jazde som presiel asi 800m a konstrukciu na moju protiotazku, ci to mozem povedat vlastnymi slovami zastavil po druhej vete
Vraj ok, to mu staci 
hojko, ja som po absolvovani testu s policajtom sadol do auta, odjazdil a konstrukciu som mu odpovedal skoro za jazdy
-
erytrocyt
VIP
Konštrukciu motorového vozidla. Princíp fungovania motora, dvoj štvor takt, rozdiel diesel vs. benzín, na čo slúži prevodovka, na čo brzdy, na čo volant
, a všetko okolo konštrukcie auta.
A potom jeho servis. Ako si vymeniť prasknutú žiarovku, ako si vymeniť poistku, ako nenatankovať benzín namiesto nafty
a aký benzín vlastne tankovať. Potom ťa naučia ako sa kontroluje olej, brzdová kvapalina, chladiaca kvapalina, ako si tieto malinovky svojpomocne doleješ, ako si vymeníš koleso bez toho aby ťa vlastné auto zabilo pripučením, tiež to, že voda do ostrekovača rozhodne nepatrí do nádržky s chladiacou kvapalinou
a také serepetičky okolo afta.
Ale reálne to bude obsahovať to, že ťa po hodine konštrukcie zobudia že môžeš ísť domov tak ako mňa
A potom jeho servis. Ako si vymeniť prasknutú žiarovku, ako si vymeniť poistku, ako nenatankovať benzín namiesto nafty
Ale reálne to bude obsahovať to, že ťa po hodine konštrukcie zobudia že môžeš ísť domov tak ako mňa
-
zdravotnik
Light Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
odkedy je ten zakon v platnosti ? sestra robila vodicak v juli, alebo auguste a konstrukciu mala ...
sice ked som pozeral ake maju otazky, tak jak keby ani nemali
(( otazky ako : rozdiel medzi zazihovym a vznetovym motorom a odpoved ze zazihovy ide na béňo a zazihovy na mazut .. dovi dopo, uroven jak cyp .. tento rozdiel musi vedet lepsie vysvetlit kazdy uspesny absolvent Základnej školy )) ... usudzujem teda ze ak ma byt uroven znalosti konstrukcie takato, tak radsej nech ani neni
...
sice ked som pozeral ake maju otazky, tak jak keby ani nemali
skusobka by som povedal ze ostala - to je dobra vec, aj ked sa to tak nejavi - trochu to mladych brzdi ... inak neni to obmedzene iba na nehody .. ide vseobecne o dva dopravne priestupky riesene dopravnou policiou (rychlost, pasy, plna ciara ... ) ... lehota 2 roky ...zdravotnik napísal:Ako to je so skúšobnou lehotou po novom? Po starom bolo, že si nemohol spôsobiť nehodu 2 roky myslím... Zmenilo sa to?
-
Shark NX
Addict
Konstrukcia sa nadalej skusa ...
Keby niekto poteboval v prilohe su Materialy ... Nie je to nic tazke ...
Ja som sa do toho ani nepozrel a tym ze som Studoval Elektrotechniku a Vyfasoval Alternator a Chladenie motora som nemal ziaden problem.
Alternator som mu vysvetlil az do poslednej cievky ... A v Polovici Chladenia Motora ma zastavil a Len oznamil ze som spravil.
Ak nie si kompletne vytrety tak by si nemal mat problem.
Keby niekto poteboval v prilohe su Materialy ... Nie je to nic tazke ...
Ja som sa do toho ani nepozrel a tym ze som Studoval Elektrotechniku a Vyfasoval Alternator a Chladenie motora som nemal ziaden problem.
Alternator som mu vysvetlil az do poslednej cievky ... A v Polovici Chladenia Motora ma zastavil a Len oznamil ze som spravil.
Ak nie si kompletne vytrety tak by si nemal mat problem.
- Prílohy
-
- Autoskola.rar
- (992.95 KiB) 114 stiahnutí
-
midnight_man
Guru
-
Shark NX
Addict
Neviem odkial toto vsetci maju ...midnight_man napísal:šak podla noveho sa to uz ani neskusa
Policajti v 85% Autoskolach v Bratislave Konstrukciu nadalej skusaju ... A je to cisto na Skusajucom Policajtovi ci to skusat bude alebo nie.
-
midnight_man
Guru
no u nas sa to uz neskusa, prave tyzden dozadu som sa rozpraval s kamoskou co robila autoskolu po 1.1.2009 a uz ich konstrukciu neskusali...tak mozno zo tam tým treba pripomenut
. A podla mna je to volovina ako traky! pretože terajšie autá sú viac menej bezúdržbové a tá baba tam nebude vymieat ani olej, ani ho dolievať ani nič..nebude odvzdušnovať brzdy ani menit klinový remeň..čiže vsetky tie trapenia ohladne konstrukcie vozidla a kraviny su len buzeracia podla mna. Možno chalanom to nevadi...ja som mu to tam vysypal z vrecka čo chcel vediet a hotovo..ale baby stym mali troška problem, predsalen to nie je ich konicek. Teda ja som 100% za
ze tu konstrukciu zrusili!
-
erytrocyt
VIP
Midnight_man: Ja s tebou nesúhlasím. Máme ďalší dôvod na hlúpnutie národa. Vychováme si ďalších "vodičov", ktorí nebudú vedieť na akom princípe automobil funguje, na čo slúži prevodovka, on síce bude vedieť, že teraz daj jednotku, potom dvojku, preradím na trojku. Ale prečo to tak je, to už vedieť nebude. Tak isto ako si skontrolujem olej, prípadne kde, ako a aký dolejem. Kvapaliny detto. A ďalej, ako si vymením žiarovku, či pôjde s prasknutou H7 čkou do servisu? Občas to je ako vyoperovať apendix cez ústa, hlavne na Hondách, ale dá sa to naučiť.
Ja som proti zrušeniu výučby a skúšok z konštrukcie.
Ja som proti zrušeniu výučby a skúšok z konštrukcie.