I/K: Asus eee 701
I/K: Asus eee 701
nema nahodou niekto na predaj tie prve 7" EEE (4GB, napr.)... pripadne v akych cenovych relaciach sa to dnes pohybuje?
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: I/K: Asus eee 701
ja by som mala jeden 4g a chcela by som zan tolko, kolko potrebujem na kupu Windows XP Homesmejo napísal:nema nahodou niekto na predaj tie prve 7" EEE (4GB, napr.)... pripadne v akych cenovych relaciach sa to dnes pohybuje?
//co tak pozeram ceny, tak za to pytaju vsade cca 200. Za 100 by som ho dala.
ja ti zanho mozem dat win xp pro orig. ak chcespryja napísal:ja by som mala jeden 4g a chcela by som zan tolko, kolko potrebujem na kupu Windows XP Home
//co tak pozeram ceny, tak za to pytaju vsade cca 200. Za 100 by som ho dala.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak mne teda vyhodilo dost odkazov, kde ich fakt ponukaju v inzeratoch od 170 - 220e. Sama som sa tomu cudovala. A to su inzeraty z augusta+septembra tohto roku.
Neviem, kolko vydrzi baterka, nepouzivam ho, lezi doma v skatuli. Je v perfektnom stave, ma windows, farba trochu divna - bielomodry. Zaruka uz za chvilu pada, bol kupovany v decembri 2007.
Len s tou pamatou by si musel nieco poriesit, lebo stale huci, ze je na disku nedostatok miesta. A to som vyhodila odtial skoro vsetky programy, vratane antiviru.
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 13:14 )
Ak sa nedohodnem so smejom, tak no problem. Potrebujem to velmi surne, kym som na Slovensku.
//ups, mam tu zaujemcu na osobku, co mi pravdaze lepsie vyhovuje. Ale zatial to este neuzatvaram.
Neviem, kolko vydrzi baterka, nepouzivam ho, lezi doma v skatuli. Je v perfektnom stave, ma windows, farba trochu divna - bielomodry. Zaruka uz za chvilu pada, bol kupovany v decembri 2007.
Len s tou pamatou by si musel nieco poriesit, lebo stale huci, ze je na disku nedostatok miesta. A to som vyhodila odtial skoro vsetky programy, vratane antiviru.
//autoeditácia príspevku ( 25 Sep 2009, 13:14 )
Dufam, ze orig. nerozbaleny2Pacaveli napísal:ja ti zanho mozem dat win xp pro orig. ak chces
Ak sa nedohodnem so smejom, tak no problem. Potrebujem to velmi surne, kym som na Slovensku.
//ups, mam tu zaujemcu na osobku, co mi pravdaze lepsie vyhovuje. Ale zatial to este neuzatvaram.