prepnutie internetu zo siete na modem

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

prepnutie internetu zo siete na modem

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

mam taky problem, doteraz som na internet pouzival len modem huawei a potom na intraku mi to kamos prepol aby som mohol ist cez miestnu siet cez kabel. a teraz ked si chcem dat opat net cez modem, nejde to. ako na to?? dakujem
MakeFake
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Este tak napisat ci je ten modem USB alebo LAN/WIFI a o aky typ internetu sa jedna. Myslim si, ze sa jedna o 3g tak si nastav aby ti IP pridelovalo DHCP a vypni proxy ak mas nastavene.
kenvelo177
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kenvelo177 »

MakeFake napísal:Este tak napisat ci je ten modem USB alebo LAN/WIFI a o aky typ internetu sa jedna. Myslim si, ze sa jedna o 3g tak si nastav aby ti IP pridelovalo DHCP a vypni proxy ak mas nastavene.
mohol by si mi napisat kroky ako na to? nevyznam sa velmi v takychto veciach. dikes

//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 1:01 )
a mam usb modem od orange, a operacny system windows vista
lol4
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: prepnutie internetu zo siete na modem

Príspevok od používateľa lol4 »

kenvelo177 napísal:mam taky problem, doteraz som na internet pouzival len modem huawei a potom na intraku mi to kamos prepol aby som mohol ist cez miestnu siet cez kabel. a teraz ked si chcem dat opat net cez modem, nejde to. ako na to?? dakujem
Ak používaš IE, tak choď do Nastroje-Možnosti siete Interner-Pripojenia a tam by si mal v takom okienku vidieť ten Huawei modem (ak ho nemáš odinštalovaný). Označ ho a nastav ako predvolené pripojenie, potom odklikni "Vždy sa snažiť pripojiť prostredníctvom predvoleného pripojenia". Ak sa budeš chcieť opäť pripojiť cez kábel, odklikneš "Nikdy sa neznažiť pripojiť". Neviem ako to funguje pri Firefox a podobných prehliadačoch, ale mohlo by to tam byť podobné :wink:
Napísať odpoveď