Dobry den pisem sem lebo sam si neviem poradit s jednym problemom a ten znie:moj krstny otec mi s anglicka chce doniest nokiu n 96 pretoze hu tam kupil za lacno a sam som mu pisal ze by sa mi novy mobil zisiel
tak ho kupil .Mobil cestuje uz na slovensko a tak by som sa chcel spitat co s nim mam robit aby mi na nom sli slovenske siete bez problemov a nemusel som nic platit .Na sonny ericsonoch prepalit soft je pre mna hracka s palcom v zadku ale nokie ?(tak v tom som uuuuuuuply ale uuuuuplny ko*ot pardon za vyraz
len tolko ze ak by ma to niekto naucil prepalovat nokie tak niesom niake decko mam 25 a co to uz aj viem cize zlozitejsie navody pochopim
Za prípadnú odpoveď veľmy ďakujem .
Nokia N96 z anglicka(pomozte)thx.
velmy dik ale ak by si bol taky laskavy a napisal mi co vsetko je treba na nahodenie toho fw. na se. staci kabel program rozum a chvila casu a ci sa to neda urobit len tak cez niaky update od nokieArkaz napísal:tak ak je odblokovana slovencinu nahrat neni problem. staci zmenit PRODUCT CODE a prepalis SW cez origo soft. ak je blokovane tak doma to neodblokujes. takze odblokovat a potom to co som pisal vyssie
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako zmenis ten product code mas napr tu.
a otom ked ho budes mat zmeneni len stiahnes s origo Nokia stranky Nokia SW updator ci tak nejak sa to vola. a updatnes SW 
Kód: Vybrať všetko
http://www.symbianportal.cz/navody/110-jak-zmenit-product-code-u-telefonu-nokia-/