ODMENA:
Visual Basic 6: Rozdelenie textu do TextBoxov
-
Gregory House
Zablokovaný
Visual Basic 6: Rozdelenie textu do TextBoxov
Dobrý deň. Potrebujem od vás presný KÓD, ako by som mohol spraviť niečo také, že mám 11 TextBoxov. To znamená, že v 1 TextBoxe napíšete slovo, čo má 10 písmen a potom stlačíte Command1 a Tie písmená sa rozložia do Text2, Text3, Text4, Tex5,...Text11. Teda každé písmeno do každého textboxu. Ďakujem.
ODMENA:
ODMENA:
-
manager666
Star
Z akych pramenov si sa VB6 ucil ? ved toto su uplne zaklady... funkcia MID sluzi na vycucnutie zadaneho poctu znakov z retazca na zadanom pociatocnom indexe... takze hor sa SEM.
-
Gregory House
Zablokovaný
ja som sa ucil len z youtubemanager666 napísal:Z akych pramenov si sa VB6 ucil ? ved toto su uplne zaklady... funkcia MID sluzi na vycucnutie zadaneho poctu znakov z retazca na zadanom pociatocnom indexe... takze hor sa SEM.
v tej stranke sa nevyznam, prosim ta nevysvetlis mi to?
-
manager666
Star
to nemyslis vazne... tak prosim ta, okamzite si zozen knihu v akejkolvek podobe a zacni pekne od zaciatku... a nie s VB ale s C# ak chces pre platformu .Net, ak nie, tak C++ alebo Javu. Inak nema zmysel ti radit, ked ty nevies absolutne zaklady...
Co sa tyka funkcie MID, je to zdielana funkcia, cize vysledok hadze do novej premennej, cize syntax je nasledovna:
novy retazec = MID(retazec_z_ktoreho_chces_vycucnut_znaky,zaciatocny index(pre prvy znak v retazci je to 0),dlzka(alias pocet znakov,ktore vycucne)
Cely zdrojak ti pisat nebudem, nemam na to chut ani cas
Co sa tyka funkcie MID, je to zdielana funkcia, cize vysledok hadze do novej premennej, cize syntax je nasledovna:
novy retazec = MID(retazec_z_ktoreho_chces_vycucnut_znaky,zaciatocny index(pre prvy znak v retazci je to 0),dlzka(alias pocet znakov,ktore vycucne)
Cely zdrojak ti pisat nebudem, nemam na to chut ani cas
-
Gregory House
Zablokovaný
!!!!!!!!!!!!!!
Myslíte si, že tým, že mi znížite karmu, tak sa niečo vyrieši? Nie. Ja môžem okašlať celú hojko karmu, aj tak je to blbosť. Čo si myslíte, že kto ste? Ja sa učím z kódov, a to že mi tam niekto popíše kraviny, ktorým nerozumiem neznamená, že mi musíte hneď meniť karmu že som povedal svoj názor.
Oznam pre toho, kto mi znížil alebo zníži karmu, nech sa dá vypchať
Oznam pre manager666, ty by si sa mal tiež nad sebou zamyslieť, pretože keď som jasne napísal, že potrebujem kód a ty sa ozveš ako veľký hrdina a nenapíšeš ho tam, tak sa daj tiež vypchať.
Čo si všetci myslíte, že ste? Toto je priateľské fórum a nie nejaká vojna. Ak chce niekto pomoc a vyjadrí sa konkrétne čo potrebuje, tak keď niečo šľahne do príspevku, aj keď to nie je to, čo tá osoba hľadá, môže rátať s tým, že si ten druhý povie to svoje. Keď som napísal, že chcem KÓD a ty, manager666 mi tam dáš vysvetlenie + nejaké funkcie, mne to nestačí.
Nezistil som, to čo som hľadal.
Oznam pre toho, kto mi znížil alebo zníži karmu, nech sa dá vypchať
Oznam pre manager666, ty by si sa mal tiež nad sebou zamyslieť, pretože keď som jasne napísal, že potrebujem kód a ty sa ozveš ako veľký hrdina a nenapíšeš ho tam, tak sa daj tiež vypchať.
Čo si všetci myslíte, že ste? Toto je priateľské fórum a nie nejaká vojna. Ak chce niekto pomoc a vyjadrí sa konkrétne čo potrebuje, tak keď niečo šľahne do príspevku, aj keď to nie je to, čo tá osoba hľadá, môže rátať s tým, že si ten druhý povie to svoje. Keď som napísal, že chcem KÓD a ty, manager666 mi tam dáš vysvetlenie + nejaké funkcie, mne to nestačí.
Nezistil som, to čo som hľadal.
-
manager666
Star
v prvom rade,aby si si nemyslel, ze som ti karmu znizil ja...to by si tam mal podpis...
co sa tyka radenia..myslim si, ze som ti poradil az az... v zivote ti nik nebude priamo pod papulu hned vsetko predkladat,tak ako si zaziadas... ked chces programovat, musis vediet pouzivat vyhladavac(napr. g00gle), pretoze sa neda vsetko vediet..ani ja vsetko neviem...a nemienim ti sem davat cele kody, presne ake potrebujes.. na tebe je ako programatorovi ho vymysliet a najst si aku funkciu potrebujes, ked si ju nechces vytvorit, pripadne nevies aku pouzit uz vstavanu. Zamysli sa nad sebou.
co sa tyka radenia..myslim si, ze som ti poradil az az... v zivote ti nik nebude priamo pod papulu hned vsetko predkladat,tak ako si zaziadas... ked chces programovat, musis vediet pouzivat vyhladavac(napr. g00gle), pretoze sa neda vsetko vediet..ani ja vsetko neviem...a nemienim ti sem davat cele kody, presne ake potrebujes.. na tebe je ako programatorovi ho vymysliet a najst si aku funkciu potrebujes, ked si ju nechces vytvorit, pripadne nevies aku pouzit uz vstavanu. Zamysli sa nad sebou.
-
Gregory House
Zablokovaný
Re: Visual Basic 6: Rozdelenie textu do TextBoxov
Gregory House: ja mám tiež 13 rokov a už viem narábať s visual basicom tak, že som si už vyrobil 2 vlastné programy v ktorých som použil databázu s recordsetom
a učil som sa z kníh. Takže ak chceš vedieť dobre programovať musíš čítať knihy (v elektronickej podobe) a ak chceš pošlem ti na e-mail ten moj program a ty sa budeš mocť pozerať do zdrojových kodov a študovať to ak chceš.

-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
typek: A je to vidno, že máš 13.
Pretože len trinásť ročný (aj keď tu na hojku by sa dalo o niektorých užívateľoch polemizovať)
sa dokáže zaregistrovať, obnoviť 2 roky starú tému a ešte sa v nej aj chváliť ako dobre vie programovať a koľko toho on už spravil...
no offence
Pretože len trinásť ročný (aj keď tu na hojku by sa dalo o niektorých užívateľoch polemizovať)
sa dokáže zaregistrovať, obnoviť 2 roky starú tému a ešte sa v nej aj chváliť ako dobre vie programovať a koľko toho on už spravil...
no offence
-
manager666
Star
to by som este prezil, ale reagovat na zablokovaneho uzivatela je uz silna kava 
ale dobre nevadi