PC blbne
PC blbne
Zdravim,
nedavno sa mi stala cudna vec - zapol som svetla v kupelke a v mojom PC nieco drblo a smrdelo to...islo to zo zdroja, tak som ho vymenil, no odvtedy sa mi PC restartuje vzdy ked je viac zatazovany(napr. zapnem hudbu alebo nejaku jednoduchu hru).Neviete co by s tym mohlo byt?
Diky
nedavno sa mi stala cudna vec - zapol som svetla v kupelke a v mojom PC nieco drblo a smrdelo to...islo to zo zdroja, tak som ho vymenil, no odvtedy sa mi PC restartuje vzdy ked je viac zatazovany(napr. zapnem hudbu alebo nejaku jednoduchu hru).Neviete co by s tym mohlo byt?
Diky
-
tomaxx_199
Medium Professional
Typ procesora: Intel Pentium 4, 3016 MHz (15 x 201)
Názov základnej dosky: Epox EP-4PLA3I (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Čipová sada zákl.dosky Intel Breeds Hill i848P
Systém.pamäť: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Grafická karta. NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB)
...
...nic moc, ale nemyslim ze je to PC na vyhodenie podla mna sa posrala nejaka uplna blbost najhorsie je ze neviem co
Názov základnej dosky: Epox EP-4PLA3I (5 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, LAN)
Čipová sada zákl.dosky Intel Breeds Hill i848P
Systém.pamäť: 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Grafická karta. NVIDIA GeForce 7300 GT (256 MB)
...
...nic moc, ale nemyslim ze je to PC na vyhodenie podla mna sa posrala nejaka uplna blbost najhorsie je ze neviem co
Pomoc PLZ!
Zdravim Borci. Potrebujem poradit, pretoze obchadza ma uz infarkt. Nedavno cca pred 2 tyzdnami som zakupil grafiku n275gtx geforce od msi twinfrozer, moja zostava je: 520w zdroj, 1 disk, 2 jadr Athlon 64 fx, 2x1gb ram, 2 ventilaroty+ teda nova grafika... Po namontovani komp slapal bez problemov az do vcera. Prisiel som s prace, zapnem komp a ventilaroty na grafike zacali neumerne vysokymi otackami, zrazu otacky padli potom opat vysoke, no skratka kolisave otacky ventilatorov asi 3 sekundy kym som stihol vypnut opat pocitac... Po opatovnom zapnuti, sa na grafiek spusita ventilatory opat na najrychlejs otackach ale monitor uz nenabehne..musel som celu grafiiku vybrat, aby som mohol fungovat na PC...
PROSIM NIEKOHO KTO BY VEDEL POVEDAT V COM MOZE BYT CHYBA O RADU...moje osobne typy su, bud je to teda v grafiek(ale 2 tyzdne mi sla bez problemov), alebo to je v zdroji... Na nete som sa docital ze ta karta potrebuje aspon 550w zdroj, na krabici od karty je minimum 500w a ja mam 520W...som s toho mierne sklamanyy:(
PROSIM NIEKOHO KTO BY VEDEL POVEDAT V COM MOZE BYT CHYBA O RADU...moje osobne typy su, bud je to teda v grafiek(ale 2 tyzdne mi sla bez problemov), alebo to je v zdroji... Na nete som sa docital ze ta karta potrebuje aspon 550w zdroj, na krabici od karty je minimum 500w a ja mam 520W...som s toho mierne sklamanyy:(