Google Chrome a subory

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
GasThan
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Google Chrome a subory

Príspevok od používateľa GasThan »

Zdravim
Mam problem v google chrome s tym ze napriklad ked ide mstahnut subor .mp3 tak sa nezacne stahovat ale prehravat v chrome ....najprv sa prehravala v quick time playeri a ked som ho odinstaloval tak teraz sa tam prehrava vo media playeri ....nevie mi prosim niekto poradit ako to spravit aby sa stahovala ? ....vopred DIK ;)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

google chrome nemam, ale nie je tam po kliknuti pravym tlacitkom mysi na odkaz nieco v zmysle "ulozit ciel odkazu"?
GasThan
Light Star
Light Star

je ale to sa da len ako HTML ulozit ....ak to ulozim tak ze tam dam priponu mp3 tak to nejde prehrat
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Mne to stahuje v pohode ked dam PTM na odkaz a zvolim ulozit odkaz ako.
Odkial stahujes mp3? Posli odkaz, skusim ci mi to pojde.
GasThan
Light Star
Light Star

Chcem toto stahnut

Kód: Vybrať všetko

http://www.filestube.com/800937b8bf5e892303e9/details.html
A teraz som zistil ze aj PDF mi to robi otvori sa to v chrome ...tu ide asi o to ze v chrome asi nenni taka poznost ze ked kliknes na download ze ti to da moznost ci chces len otvorit subor alebo aj ulozit ze ??
goten
VIP
VIP

Skusal som to v Chrome, mozille, IE a vždy mi spustilo prehravanie, ten odkaz na stiahnutie nieje priamy, a prehravato z inej stranky.
Keď to chceš stiahnuť: mp3 sa ti spusti v okne WMP, klikni PTM do okna WMP, zvol vlastnosti /properties/ a v založke subor/file je umiestnenie/location/ tam je priamy link na tu mp3. Ten skopiruj a vlož ho do download manageru (IDM, flashget...) a stiahni alebo ten link len daj do ineho prehliadaca a otvori sa ti okno ci chces mp3 otvorit-ulozit.
Alebo si nainštaluj Internet Download Manager a integruj ho do Chrome a nebudes mat problemy. Mne hned ked som klikol na ten prvy link vybehlo okno ci chcem mp3 stiahnut.
GasThan
Light Star
Light Star

Mam este tri otazky ;)
1. V chrome neni taka moznost pri suboroch ci otovrit alebo ulozit ??
2. A v internet download manazere to je otvorit alebo ulozit ?
3. A s tymi PDF subormi nevies nic ?
goten
VIP
VIP

1. Nie nieje taka moznost. Chrome to este nema osetrene, snad v inych verziach. Pokial ide o priamy link pouzi volbu Ulozit odkaz ako ak chces nieco stiahnut alebo nan len klikni ak chces aby sa otvoril v chrome.
2. IDM ma njlepšiu integraciu s Google chrome. V IDM si nastavis kombinaciu klaves pre potlacenie stahovania cez idm. Napr. u mna ak stlacim ALT+CTRL+klik tak sa IDM na stahovanie nepouzije. Ak len kliknem tak mi hned vyskoci okno IDM ci chcem subor prevziat.
3. Pre PDF je to to iste ako pre mp3, doc atd. t.j. platia odpovede v bodoch 1 a 2
GasThan
Light Star
Light Star

Ok dik ...moc si mi pomohol ;) ....na chrome som presiel len nedavno a moc sa mi to lubi funkciami a proste vsetkym a hlavne rychlostou :) ....idem si stahnut IDM ....uz som ho kedysi mal ale v kombinacii s FireFoxom :) ....tak este raz DIK MOC ;)

//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 23:07 )
este neco ked si hovoril IDM mal si na mysli tento ze ? :) http://www.internetdownloadmanager.com/download.html
goten
VIP
VIP

Ano - Internet Download Manager.
GasThan
Light Star
Light Star

Nechcem pisat novy prispevok ale kam sa vlastne chrome nainstalovalo ? :)
goten
VIP
VIP

XP: C:\Documents and Settings\User name\Local Settings\Application Data\Google\Chrome
Vista: C:\Users\User name\AppData\Local\Google\Chrome
GasThan
Light Star
Light Star

ii uz som na to dosiel ale neviem preco mi to stale chce tahat len cez IDM pritom som si nastavil tie klavesi
Prílohy
idm.jpg
goten
VIP
VIP

Co ti chce tahat len cez IDM? Daj link. Drz stlacene SHIF+CTRL a klikni na link, IDM by sa nemal pouzit. Zaskrtol si v IDM rozsirenu integraciu prehliadacov (mal by sa ti potom restartovat PC)?
GasThan
Light Star
Light Star

JJ presne tak uz som na to dosiel ....a neda sa to nejak nastavit tak ze bude sa to cez chrome stahovat a len ked neco stlacim tak sa to bude cez IDM ???
goten
VIP
VIP

Ked pouzijes kombinaciu klaves na potlacenie stahovania s IDM tak sa ti to bude stahovat cez chrome (alebo sa ti to otvori v chrome), resp. pouzi - PTM/ulozit odkaz ako.
GasThan
Light Star
Light Star

JJ to viem ze ked pouzijem tie klavesi tak ze sa to nebude stahovat cez IDM ale ja chcem skorej naopak ze bude sa to stahovat vzdy cez chrome a len ked pouzijem nejake klavesi tak cez IDM .....da sa to tak ??
goten
VIP
VIP

Asi myslis nieco ako je flashgot v Mozille. Nie tak sa to nedá. Jedine že by si vypol integraciu IDM s Chrome, a linky co by si chcel stahovať cez IDM by si skopiroval z chrome do IDM, a ostatne by sa stahovalo resp. otvaralo v chrome.
Ako som vravel, chrome este nieje taky vymakany, buduci rok na tom google urcite popracuje, ked chcu vydat chrome OS.
GasThan
Light Star
Light Star

No nechal som si nakonec to IDM nech stahuje vsetko ale neviem vypnut tu vec napriklad ked chcem na facebooku pozerat nejake video ktore ma format .mp4 tak zas IDM ho chce stahovat a uz mi nejde prehrava :( da sa nastavit aj to nejak ? :)
goten
VIP
VIP

Pouzi klavesi SHIFT+CTRL+Klik na potlacenie IDM a video sa ti prehra.
Napísať odpoveď