Mam problem v google chrome s tym ze napriklad ked ide mstahnut subor .mp3 tak sa nezacne stahovat ale prehravat v chrome ....najprv sa prehravala v quick time playeri a ked som ho odinstaloval tak teraz sa tam prehrava vo media playeri ....nevie mi prosim niekto poradit ako to spravit aby sa stahovala ? ....vopred DIK
Google Chrome a subory
Google Chrome a subory
Zdravim
Mam problem v google chrome s tym ze napriklad ked ide mstahnut subor .mp3 tak sa nezacne stahovat ale prehravat v chrome ....najprv sa prehravala v quick time playeri a ked som ho odinstaloval tak teraz sa tam prehrava vo media playeri ....nevie mi prosim niekto poradit ako to spravit aby sa stahovala ? ....vopred DIK
-
aughostino
Medium Professional
Chcem toto stahnut
A teraz som zistil ze aj PDF mi to robi otvori sa to v chrome ...tu ide asi o to ze v chrome asi nenni taka poznost ze ked kliknes na download ze ti to da moznost ci chces len otvorit subor alebo aj ulozit ze ??
Kód: Vybrať všetko
http://www.filestube.com/800937b8bf5e892303e9/details.htmlSkusal som to v Chrome, mozille, IE a vždy mi spustilo prehravanie, ten odkaz na stiahnutie nieje priamy, a prehravato z inej stranky.
Keď to chceš stiahnuť: mp3 sa ti spusti v okne WMP, klikni PTM do okna WMP, zvol vlastnosti /properties/ a v založke subor/file je umiestnenie/location/ tam je priamy link na tu mp3. Ten skopiruj a vlož ho do download manageru (IDM, flashget...) a stiahni alebo ten link len daj do ineho prehliadaca a otvori sa ti okno ci chces mp3 otvorit-ulozit.
Alebo si nainštaluj Internet Download Manager a integruj ho do Chrome a nebudes mat problemy. Mne hned ked som klikol na ten prvy link vybehlo okno ci chcem mp3 stiahnut.
Keď to chceš stiahnuť: mp3 sa ti spusti v okne WMP, klikni PTM do okna WMP, zvol vlastnosti /properties/ a v založke subor/file je umiestnenie/location/ tam je priamy link na tu mp3. Ten skopiruj a vlož ho do download manageru (IDM, flashget...) a stiahni alebo ten link len daj do ineho prehliadaca a otvori sa ti okno ci chces mp3 otvorit-ulozit.
Alebo si nainštaluj Internet Download Manager a integruj ho do Chrome a nebudes mat problemy. Mne hned ked som klikol na ten prvy link vybehlo okno ci chcem mp3 stiahnut.
1. Nie nieje taka moznost. Chrome to este nema osetrene, snad v inych verziach. Pokial ide o priamy link pouzi volbu Ulozit odkaz ako ak chces nieco stiahnut alebo nan len klikni ak chces aby sa otvoril v chrome.
2. IDM ma njlepšiu integraciu s Google chrome. V IDM si nastavis kombinaciu klaves pre potlacenie stahovania cez idm. Napr. u mna ak stlacim ALT+CTRL+klik tak sa IDM na stahovanie nepouzije. Ak len kliknem tak mi hned vyskoci okno IDM ci chcem subor prevziat.
3. Pre PDF je to to iste ako pre mp3, doc atd. t.j. platia odpovede v bodoch 1 a 2
2. IDM ma njlepšiu integraciu s Google chrome. V IDM si nastavis kombinaciu klaves pre potlacenie stahovania cez idm. Napr. u mna ak stlacim ALT+CTRL+klik tak sa IDM na stahovanie nepouzije. Ak len kliknem tak mi hned vyskoci okno IDM ci chcem subor prevziat.
3. Pre PDF je to to iste ako pre mp3, doc atd. t.j. platia odpovede v bodoch 1 a 2
Ok dik ...moc si mi pomohol
....na chrome som presiel len nedavno a moc sa mi to lubi funkciami a proste vsetkym a hlavne rychlostou
....idem si stahnut IDM ....uz som ho kedysi mal ale v kombinacii s FireFoxom
....tak este raz DIK MOC
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 23:07 )
este neco ked si hovoril IDM mal si na mysli tento ze ?
http://www.internetdownloadmanager.com/download.html
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2009, 23:07 )
este neco ked si hovoril IDM mal si na mysli tento ze ?
Asi myslis nieco ako je flashgot v Mozille. Nie tak sa to nedá. Jedine že by si vypol integraciu IDM s Chrome, a linky co by si chcel stahovať cez IDM by si skopiroval z chrome do IDM, a ostatne by sa stahovalo resp. otvaralo v chrome.
Ako som vravel, chrome este nieje taky vymakany, buduci rok na tom google urcite popracuje, ked chcu vydat chrome OS.
Ako som vravel, chrome este nieje taky vymakany, buduci rok na tom google urcite popracuje, ked chcu vydat chrome OS.