Ahojte vsetci.. takze moj problem: jeden znamy ma taky problem ze ma d-linkoy router z t-com. vsetko mu ide ako ma stolove pc ma napojene cez kabel a notebook cez wifi.. problem je taky ze ked zoberie book od routra cca 9metrov padne mu signal na wifi, proste mu napise ze nema signal. samozrejme napr ked je zdialeny 3metre od routra tak ma signal dobry a potom to uz len kles.. no lenze ak on odpoji adsl-koy kabel teda nema internet ma zapojeny len cisto router v elektrike tak ma signal plny aj ked beha okolo celeho domu a to aj vo vziadalenosti 30metrov.. no takze moja otazka znie co to moze robit ze ked je na internete a zobere book napr 9metrov od routra padne mu signal,, nevieme preco to robi a nemozeme nato prist.. tak ak by niekto vedel pomoct tak vpored dakujem..
//btw: je to tento router: http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=817
D-Link dosah wifi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To znamena, ze problem bude pravdepodobne v routri. Jedine co moze zrejme skusit je, ze router resetne a skusi signal bez nastavenia, cize ziadne sifrovanie siete a ine nastavenia, len cisto nastavit net a povolit wifi. Ak to bude robit aj v tom pripade, tak mu ine ako reklamacia zrejme neostane, pripadne kupit samostatny router, ktory pripoji kablom do toho DSLkoveho zariadenia.
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
dakujem.. vlastne sme prisli nato ze ked resetneme router a neni pripojeny k nemu notebook teda len najdeme pripojenie a tam je signal tak je plny aj ked sme zvdialeny 30metrov od routra.. ale akonahle sa prpipojime k routru aj bez instalacie internetu proste len zresetovany router a pripojeny k nemu book tak signal padne pri tych 9metroch mozno aj menej.. takze asi je chyba v routri takze jedine reklamaciu..