teplota cpu
teplota cpu
je teplota mojho amd durona 52 stupnov velka?
-
tomaxx_199
Medium Professional
teplota
thak tomu uz nerozumiem ake su to udaje toho ventilatora myslim to rpm.ked sa ti chce tha vysvetli a pre toho co to chcel vediet ci je to v klude alebo pri niejakej cinnosti bolo to v biose takze asi v najvecsom klude neviem si predstavit potom ako sa pečie ked nieco hram
vtedy ma asi 100 celzia hahaha
-
tomaxx_199
Medium Professional
teplota zdroja
jou to uz neviem mozno cez niejaky probgam asi nie?
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Teplotu zdroja nezistíš pretože nemá žiadne dátové rozhranie, jedine že by si do neho dal nejakú HW sondu 
5000rpm pri 50°C je normálna vec, tie historické dosky totiž žiadnu reguláciu ventilátorov nemajú. 50°C je na procesor v idle celkom dosť, no nie neprimerane veľa, u starých procesorov väčšinou ani nie je rozdiel v teplote medzi idle/burn, napr. moje CPU na starom kompe (Athlon XP 1700+ Palomino) má v idle 47°C a v burn 49°C, chladené je nejakým AC chladičom s TC na socket A (taký chladič má AC tuším len jeden)
5000rpm pri 50°C je normálna vec, tie historické dosky totiž žiadnu reguláciu ventilátorov nemajú. 50°C je na procesor v idle celkom dosť, no nie neprimerane veľa, u starých procesorov väčšinou ani nie je rozdiel v teplote medzi idle/burn, napr. moje CPU na starom kompe (Athlon XP 1700+ Palomino) má v idle 47°C a v burn 49°C, chladené je nejakým AC chladičom s TC na socket A (taký chladič má AC tuším len jeden)