dá sa, treba makať možno 2x ako s výškou, ale dá sa...
treba mať dobrý nápad a odvahu zrealizovať to...ale zas treba aj mať možnosť ten nápad zrealizovať. Napr. aj ja, skončil som gympl, idem síce externe na výšku, ale chcem aj niečo robiť. Nápad mám, a to dosť dobrý, ale s realizáciou je to takmer nemožné, ak ti rodičia, priatelia na začiatku nepomôžu, hlavne finančne. Ale to záleží od toho, v akej oblasti sa chceš realizovať.
Dobrý život aj bez "výšky" ??
pinhead: neznamena to ze je genius, ale o tom diskusia nebola, vyska otvara mnohe dvere, je sice pekne ze par ludi to zvladlo bez vysky dotiahnut poriadne daleko, ale kolko skrachovanych existencii pripadne na jedneho multimiliardara bez VS? poznam velmi vela ktorych VS naozaj nepoznacila a sam sa divim ako mohli dostat diplom, no pointa je vtom, ze aj ked su blbi jak tacky zarabaju viac ako podobne sprosti ludia bez VS
p.s. co sa studentstva tyka, ich to prejde, vela znich ked dojdu do BA bohvie odkial, su bez rodicov, tak vyvadzaju ako zmyslov zbaveni, ale o par rokov to budu presne taky dostojni vysokoskolaci ako sa patri, aspon niektori znich
p.s. co sa studentstva tyka, ich to prejde, vela znich ked dojdu do BA bohvie odkial, su bez rodicov, tak vyvadzaju ako zmyslov zbaveni, ale o par rokov to budu presne taky dostojni vysokoskolaci ako sa patri, aspon niektori znich
-
JohnFrusciante
Star
je strašne veľa aj takých aj takých... ide o to či prekonáš nejaké prekážky alebo ja neviem... vysoké školy sú po večšine prázdne tituly... zmysel má študovať umelecké smery pretože tam sa človek fakt najviac naučí... ...pri ostatných školách vysoké percento nejak už prejde výškou, prechlasce ju... o čom to je? ...ďakujem pekne (nehovorím že na umeleckej sa nepije)hughito napísal:Áno a teraz to hoď do pomeru.
Koľko je takých, čo nemajú maturitu a sú nenormálne bohatí a koľko je takých, čo majú VŠ a robia za pásom.
...samozrejme výnimka potvrdzuje pravidlo...
prazdne tituly? medicina? pravo? technicke smery? fyzikalne odvetvia? informatika? toto su len smery kazdy ma niekolko odborov a kazdom toho velmi vela naucia, sorry, ale to co si napisal je najvacsia blbost co som za poslednych par mesiacov cital...najdu sa samozrejme aj kadejake paodbory ale tvrdit to tak ako si to napisal ty je priznakom minimalne velmi obmedzeneho pohladu na zivot a fungovanie svetaJohnFrusciante napísal:je strašne veľa aj takých aj takých... ide o to či prekonáš nejaké prekážky alebo ja neviem... vysoké školy sú po večšine prázdne tituly... zmysel má študovať umelecké smery pretože tam sa človek fakt najviac naučí... ...pri ostatných školách vysoké percento nejak už prejde výškou, prechlasce ju... o čom to je? ...ďakujem pekne (nehovorím že na umeleckej sa nepije)
...samozrejme výnimka potvrdzuje pravidlo...
-
JohnFrusciante
Star
ok medicinu berem, pravo tiež ale cely system je uplne na hovno... ešte rekladateľstvo beriem... ale ide o to že večšina odborov je len koli tomu aby si niekto mohol pred meno ešte niečo napísať... absolútna hovadna...ColdRain napísal:prazdne tituly? medicina? pravo? technicke smery? fyzikalne odvetvia? informatika? toto su len smery kazdy ma niekolko odborov a kazdom toho velmi vela naucia, sorry, ale to co si napisal je najvacsia blbost co som za poslednych par mesiacov cital...najdu sa samozrejme aj kadejake paodbory ale tvrdit to tak ako si to napisal ty je priznakom minimalne velmi obmedzeneho pohladu na zivot a fungovanie sveta
sry nemožem za to že školstvo na slovensku je na cenzúru...
FUJ!!
to ze vychodenie vysky sa pre niekoho konci napisanim titulu a vobec ho ta skola nepoznaci je uz sposobene len tym, ze kvalita skol a fakult na slovensku nestoji ani za deravy gros...no o tom diskusia nebola, otazkou bolo ci je to lepsie s vyskou alebo bez nej a bez ohladu na to aku kvalitu skoly maju, tak s vyskou je otvorenych cloveku viac dveri ako bez nej a to je pointa a ked ma niekto dobry napad, to, ze vychodi skolu mu ho nezoberieJohnFrusciante napísal:ok medicinu berem, pravo tiež ale cely system je uplne na hovno... ešte rekladateľstvo beriem... ale ide o to že večšina odborov je len koli tomu aby si niekto mohol pred meno ešte niečo napísať... absolútna hovadna...
sry nemožem za to že školstvo na slovensku je na cenzúru...
FUJ!!
-
JohnFrusciante
Star
v tom prípade som za výšku... ak máš aj vysokú tak máš o jedno plus navyše. ďalšie plusy sú tie omáčky okolo toho, že čo si vlastne vyštudoval.ColdRain napísal:to ze vychodenie vysky sa pre niekoho konci napisanim titulu a vobec ho ta skola nepoznaci je uz sposobene len tym, ze kvalita skol a fakult na slovensku nestoji ani za deravy gros...no o tom diskusia nebola, otazkou bolo ci je to lepsie s vyskou alebo bez nej a bez ohladu na to aku kvalitu skoly maju, tak s vyskou je otvorenych cloveku viac dveri ako bez nej a to je pointa a ked ma niekto dobry napad, to, ze vychodi skolu mu ho nezoberie
No ale skrátka keď sa hociktorý zamestnávateľ pozrie na životopis a uvidí tam titul bude spokojný