Uz som videl ako PC prezil pad z vysky meter a pol, len plechy na skrini to tazsie rozdychavali.
Ak je to len preklopenie, pricom to snad ani nepadlo celkom (ked spominas, ze sa ti vrch drbol o radiator), tak to bude najskor povysunuta grafika, ako uz pisal pilifo. Otvor, podotlacaj, vizualne skontroluj.
tak to sa mu nemalo prakticky co stat, kedze to bol pad s medzipristatim .. len mi nejde do hlavy - to si doteraz len bezmocne na to pozeral a cakal ze kto ti napise zazracnu vetu, ktora PC rozchodi? Alebo uz si to vnutri prekontroloval, ci je vsetko na svojich miestach a podotlacane.
vadný sektor už neopravíš, nakolko vznikne mechanickým poškodením(väčšinou) , niekedy pomože obyčajné sformátovanie disku príp nejaký software na opravu, že to vadné sektory opraví by som sa nespoliehal a v žiadnom prípade by som tomu disku už neveril.
ale ja sa riadím týmto. "CHYBNÝ SEKTOR Už NIKTO NEOBNOVÍ"
virus64 napísal:všetko z neho povyberaj, popozeraj či nieje prasknutá doska, a poskladaj ho bez bedne, len tak nastole, či sa rozbehne..
ak spadol zapnutý je možné že harddisk už nerozbeháš prípadne bude mat kopu vadných sektorov
mam pocit ze toto nieje najlepsie co moze spravit.. kedze sa nevyzna do pc tak by to mohlo skoncit este horsie ako len tym padom.. inak grafiku mas integrovanu alebo pci? lebo na tej integrovanej moc toho nedotlacis..
Sapo napísal:Ak je zlomena, alebo puknuta MB tak nie, to sa uz opravit neda. Zakladna doska je zlozena s niekolkych vrstiev a tie musia byt neposkodene
Tak ako pise Sapo, staci jeden zlomeni tranzistor a uz to nerozbehas...
ale nevidím dôvod prečo by mala byť poškodená MB ak máš kvalitnejšiu bedňu a riadne upevnené všetky komponanty (čo sa šrobuju) tak budeš mať max niečo povytiahnute
no len pri tom HDD to nema vysvetlenie kedze jemu nespusti ani bios respektive nic mu nenaskoci.. este sa opytam takto pipa ti bedna?.. alebo nic je ticho?