Skus navrhnut nejaku cenu skusal som ju najst ale momentalne sa uz asi nepredava (ja sa tomu velmi nevenujem - preto som tam dal to I, pre mna su tie veci viac menej zbytocne), Povodna cena bola 2800Sk. Pripadne ak by si mal zaujem aj o procesor dohodli by sme sa na nejakej dobrej cene. Ak mozes daj mi do SS svoj mail a poslem ti fotky.
Vzhladom na viacero SS doplnim ze k doske je vsetko prislusenstvo (2xSATA kabel, 1x IDE kabel, papiere, blozek, plech k portom, krabica). K procesoru mam krabicu (vratane plastov na chladic a procesor), box chladic a blocek.
Pokusal som sa sem niekolko krat vlozit vlozit foto ale neslo mi to tak som dal niekolko zazipovanych foto na: http://www.web-share.net/download/file/ ... .zip_40227 . Ak by bol nejaky problem staci napisat do SS mail a poslem.
rad by som upozornil ze sa v poslednom case premnozili podvodnici, prednedavnom tu alebo na pcforum.sk bol clovek ktory 2*po sebe predaval q9400 a uz aj niekoho osmekol kto mu poslal eura na ucet, tak budte opatrni...
Ja by som povedal ze poslat cudziemu cloveku peniaze na ucet je vzdy riziko. Aj ked dnes nie je problem za par dni zohnat meno a adresu majitela uctu ale stoji to cas a je to zbytocne.
O zopar prispevkov vyssie mam fotky vsetkeho co predavam ak by mal niekto nejake pochybnosti staci napisat.
takze s martina sa vyklul podvodnik
odporucam neobchodovat s nim
ak mozete poprosim pridat do black listu
slo o sumu 145€, predpokladam ze nema zmysel podavat trestne oznamenie, kedze suma neprevysila hranicu priestupku.
adresa je sice uvedena na baliku, ale je otazne, ci je skutocna.
poprosim vlakno zamknut.
dakujem