Drivre pre notebook Toshiba SP2100

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Mam tu notebook od kamarata a chcel ho preinstalovat. Tak som to formatol, dal tam XP so Service Pack 3 a teraz prisli na rad ovladace. Na stranke Toshibi skusam hladat drivre, ale bezuspesne. Pouzil som Everest a ten mi vypisal, ze ide o notebook Toshiba Satellite Pro 2100. Na spodnej casti notebooku je zase pisane, ze Toshiba SP2100 (SP bude teda urcite skratka pre Satellite Pro). Ak hladam na stranke Toshibi, tak tam takyto notebook ani nedokazem najst, jednoducho zbytocne. Asi hodinu uz patram po ovladacoch a bez sance.

Podla Everest ide o notebook s procesorok Pentium 4 M s taktom 2GHz, chipset Intel i845MP (na stranke driverov k Intelu mi i845MP vobec nenaslo), 1GB DDR pamate, GeForce4 420Go (32MB), nejaka zvukovka, sietovka Intel, 60GB disk od WD, DVD mechanika Teac... To je strucny popis notebooku.

Vedel by mi niekto pomoct s ovladacmi? Dost to suri. Dakujem pekne.

//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2009, 17:48 )
Teraz som si stiahol napriklad ovladace pre grafiku, ide o staru verziu 77.77, ale napisalo, ze instalator nenasiel podporovanu grafiku ci nieco take :(

//autoeditácia príspevku ( 03 Oct 2009, 21:51 )
Prosiiim :(
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Pokus sa niekde zistit presny typ sietovej karty, potom ju daj do googlu alebo chod na stranku vyrobcu (ale tej sietovky nie ntb) a stiahni si program UNIBLUE_DRIVER_SCANER_2009. Vyhlada, stiahne a nainstaluje chybajuce ovladace, samozrejme tam musi byt ale siet. Ak ovladac nenajdes, tak sa pokus zistit aky typ sietovej karty tam mas a ja to skusim pozriet
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Sietova karta me netrapi, pretoze ta ide aj bez toho. DriverScanner 2009 som pouzil este skor ako som pisal prispevok, ale neuspesne. Hoci som ho aj zaregistroval, stiahol 7 ovladacov, ale nainstalovalo len dva - chipset a sietova karta (sietovka isla aj bez toho). Stiahlo sice aj ovladace pre audio, grafiku, touchpad a este nieco, ale tie nenainstalovalo. Tak som to dal stiahnut este raz a opat to nenainstalovalo.

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 0:43 )
Pls :(
Napísať odpoveď