ASUS Xonar DX/XD

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Mixalko18
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

ASUS Xonar DX/XD

Príspevok od používateľa Mixalko18 »

Chcem sa opitat ze ci je v baleni k tejto karte aj nejaka redukcia (kedze digitalny vystup je zdruzeny pod line in mini jack a bol by som nerad keby som si ju kupil a nedostal z nej potom digitalny signal tak ako to nemozem dostat zo svojej karty soundblaster audigy 2 lebo tiez ma zdruzeny digitalny vystup z line in a ta redukcia na slovensku je nepredajna a objednavka od creativu ma vynde na tie iste peniaze ako nova zvukovka z digitalnym outom uz vo vybave)
el_chupacabra
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa el_chupacabra »

ale veď SB audigy má SPDIF na obyčajnom jacku, to ako to je zapojené je ešte aj v manuáli k tej zvukovke, na to ti stačí obyčajná redukcia zo stereo jacku na 2xCINCH, a do ľavého CINCHu strčíš CINCH digitálneho koaxiálu
Mixalko18
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mixalko18 »

ja som ju kupoval ako bulk balenie tak som k tomu nemal manual ale hrozne moc ti dakujem lebo na to aby som si vychutnal DTS pri filmoch musim pouzivat integrovanu zvukovku z digitalnym outom...velmi si mi pomohol

//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 22:50 )
Chcem este jeden dotaz: Ako dokaze zvukova karta ovplivnit digitalny vystup kedze v tom pripade enkodovanie priestoroveho zvuku neriesi ona a teda donho nedokaze ani vkladat napriklad ekvalizacnu krivku a nedokaze ani ovplivnit vyslednu kvalitu zvuku (v tom pripade sa asi ani neoplati investovat do zvukovej karty kedze digital output uz mam na doske)...samozrejme okrem zvukovych kariet podporujicich DolbyDigital Live
Napísať odpoveď