ASUS Xonar DX/XD
ASUS Xonar DX/XD
Chcem sa opitat ze ci je v baleni k tejto karte aj nejaka redukcia (kedze digitalny vystup je zdruzeny pod line in mini jack a bol by som nerad keby som si ju kupil a nedostal z nej potom digitalny signal tak ako to nemozem dostat zo svojej karty soundblaster audigy 2 lebo tiez ma zdruzeny digitalny vystup z line in a ta redukcia na slovensku je nepredajna a objednavka od creativu ma vynde na tie iste peniaze ako nova zvukovka z digitalnym outom uz vo vybave)
-
el_chupacabra
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som ju kupoval ako bulk balenie tak som k tomu nemal manual ale hrozne moc ti dakujem lebo na to aby som si vychutnal DTS pri filmoch musim pouzivat integrovanu zvukovku z digitalnym outom...velmi si mi pomohol
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 22:50 )
Chcem este jeden dotaz: Ako dokaze zvukova karta ovplivnit digitalny vystup kedze v tom pripade enkodovanie priestoroveho zvuku neriesi ona a teda donho nedokaze ani vkladat napriklad ekvalizacnu krivku a nedokaze ani ovplivnit vyslednu kvalitu zvuku (v tom pripade sa asi ani neoplati investovat do zvukovej karty kedze digital output uz mam na doske)...samozrejme okrem zvukovych kariet podporujicich DolbyDigital Live
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2009, 22:50 )
Chcem este jeden dotaz: Ako dokaze zvukova karta ovplivnit digitalny vystup kedze v tom pripade enkodovanie priestoroveho zvuku neriesi ona a teda donho nedokaze ani vkladat napriklad ekvalizacnu krivku a nedokaze ani ovplivnit vyslednu kvalitu zvuku (v tom pripade sa asi ani neoplati investovat do zvukovej karty kedze digital output uz mam na doske)...samozrejme okrem zvukovych kariet podporujicich DolbyDigital Live