Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Sagittarius
Guru
Verím, že skóre v JA nebude 0:10brm napísal:aj keď už zase neverím, že v Afrike získame aspoň 1 bod
K téme chcem ešte podotknúť, že hoc by sme so Slovincami aj prehrali, bod z Waršawy nie je nereálny pri súčasnej forme Poliakov
Nepreháňaj. Že hráme o postup by malo byť pre našu krajinu normálne. Źe sa tak deje teraz nerobí z našich hráčov megahviezdy.jukel napísal:ty možno hej ale naši hráči majú tímového ducha útočiaceho minimálne na finále
To len latka klesla tak nízko.
A útočiť môžu ale na MS ešte nie sme
-
Sagittarius
Guru
Je pravda, že napr. aj fandím našim v každom zápase na víťazstvo. Čiže ak sa im to, čo by som chcel podarí v každom zápase, je to určite titul. Ale musíš (musíme) to brať trocha realistickejšie...jukel napísal:ty možno hej ale naši hráči majú tímového ducha útočiaceho minimálne na finále
Lebo iny ho nemaju. Divas sa na to moc subjektivne, co take Anglicko, Nemecko, Holandsko alebo Spanielsko, ti podla teba maju mensieho tymoveho ducha ako my?jukel napísal:ty možno hej ale naši hráči majú tímového ducha útočiaceho minimálne na finále
A treba sa nato pozret aj tak ze nasa sucasna pozicia v kvalifikacii je tiez aj sposobena tym ze zapasi s napr s Polskom alebo prvy s Ceskom sme vyhrali s dost velkou davkou stastia.
to zas nie je take iste..slovinci hraju posledny zapas so san marinom a ked aj na slovensku vyhraju o jediny gol a so san marinom aspon o 3 (co zrejme nebude problem), tak nam nepomoze ani remiza v polsku, kedze slovinci budu mat lepsie skore (my by sme mali +10, slovinci pri vitazstve o 3 g. +11)..no..moze to byt este zaujimave..begbeee napísal:Nie. Nám z dvoch zápasov stačí bod. Je jedno či so Slovincami alebo Poliakmi.
snad su moje pocty spravne