Trine

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

..ja som to nainstaloval crackol aa vyhodilo mi hlasku "nepodarilo sa spustit tuto aplikaciu, pretoze sa nenaslo physxloader.dll ..." noo lenze ja mam Ati HD 3650 a ta physX nepodporuje .. takze asi pojde o ten isty problem ako je spomenuty na predchadzajucej strane
...takze asi by sa to malo riesit takto http://www.burningsea.com/forums/showth ... 2#post2702 noo ja sa z toho neviem vysomarit tak ak by mi niekto v strucnosti polopatisticky vysvetlil co mam urobit :D pls :wink:

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 7:18 )
.. po pripade som nasiel physX tu http://www.nvidia.com/content/DriverDow ... type=Other , len neviem ci to mam nainstalovat a ci to pomoze kedze mam Ati kartu

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 7:30 )
Tak som nahral ten software a uz to slape ... :)
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Trine

Príspevok od používateľa peterxxx »

Mam taky problem, nainstaloval som si tuto hru(stiahnuta) , nainstaloval som si Physx a potom to chcelo odomna Directx tak aj ten som nainstaloval.Spustil som hru, menu islo v phode, ukazky tiez ale ked som as dostal to hry tak to neuveritelne pomaly islo.Tak som skusil nastavit detaily na LOW, uplne vsetky a skoro ziadny rozdiel.Potom som trochu googlil a tento problem ma viacero ludi, neviete prosim co s tym???Skusal som to na NB aj na stolnom PC, notebook je slaby tam by som to pochopil ale stoln PC ovela prevysuje optimalne poziadavky tak newiem kde moze byt problem :(

//autoeditácia príspevku (27 Feb 2010, 9:53)
Zrejme to bude softwarova chyba.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Trosku ozvim tuto temu, co hovorite na Trine 2? Prave som to presiel a mrzi ma, ze to je take kratke.. Strasne som sa pri tom zabavil.
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Premna skvela hra, prechadzali sme to s priatelkou grafika krasna mohla by vyjst dalsia casť, skoda ze to bolo take kratke. Za tie peniaze vela muziky :)

//autoeditácia príspevku (26 Feb 2012, 19:48)
Premna skvela hra, prechadzali sme to s priatelkou grafika krasna mohla by vyjst dalsia casť, skoda ze to bolo take kratke. Za tie peniaze vela muziky :)
palciii

Príspevok od používateľa palciii »

dalsia cast je uz vonka a grafika tam je este krajsia :) odporucam aj pokracovanie
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

trine 2? hej, fajne to bolo :))
Napísať odpoveď