Aky mate bike ?
Vymeniť Ti vymenia.. len je otázka, či odrátajú cenu pôvodnej vidlice.. to už asi bude záležitosť konkrétneho obchodu. Pred dvoma rokmi som to tiež zamýšľal, chlapík povedal: nie je problém, avšak keď mi hovoril ceny nových vidlíc, tak som sa mu rýchlo porúčal bez dojednávania podrobností.. že to si radšej kúpim o polovicu lacnejšiu po vlastnej osi a potom im odnesiem bike na výmenu vidlice. Stará vidlica mi samozrejme ostala.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
"viac menej uplne spokojny" znie strasne presvedcivo. Co to znamena? Ze sa po roku nezlomila?gogo956 napísal:ja som mal dve RST vidly, jednu asi taku lacnu a druha bola taka o dost drahsia, podrobnosti si uz nepamatam.. Vsetcia nadavaju ze je to vraj smejd, ale ja som bol s oboma viac menej uplne spokojny.
velmi pekny, vazi kolko ?tvrdas napísal:Ja mam Scott Spark LTD 2007(podla mna mal najkrajsi dizajn zo sparkov), konkretnu specifikaciu sa mi nechce pisat lebo som ho trosku upravil a kopirovat zo stranok nebudem, ak by niekto chcel vediet osadenie mozem neskor napisat.
no neviem, este som ho nevazil ale mal by mat uz aj pod 10kgSteju napísal:velmi pekny, vazi kolko ?