mám taký problém, chcel by som dať na stránku hodnotenie fotografií, jednoduchým kliknutím na čísla od jedna do desať, ale tak chcel by som to spraviť tak, že ak už ten užívateľ hlasoval znovu už nemôže. A môžu hlasovať len registrovaný.
No a ešte by som chcel spraviť niečo také, že ako zistím, či je ten alebo onen človek práva teraz prihlásený. Ďakujem.
hodnotenie v php
-
maggio1221
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
maggio1221
Light Expert
no tak neviem čo ti sem presne mám teda napísať. No všetko mám aj pridávanie fotografií, aj prihlásenie aj kontrolu, či je užívateľ prihlásený, ja chcem len funkciu, ktorá mi spraví to hodnotenie tej fotky. na nete som hladal ale tak našlo mi asi tak milión stránok keďže zadáš do vyhladávača hodnotenie tak ti toho nájde naozaj hodne.
-
audiotrack
VIP
tak hladaj iba na http://www.phpclasses.org/ pod kľúčovými slovami ako rating a pod. Napríklad toto by mohlo byť ono, ale nesťahoval som to: http://phpclasses.web4u.cz/browse/package/3309.html
Sprav si to na mieru. To nie je nic tazke, das si tam nejake hodnotenie (napr. body) nejaky ten submit.. udaje mozes poslat asynchronne, PHP skript overi ci si uz nehlasoval(overenie moze byt podla IP) a hlasovanie sa moze ulozit do tabulky. Statistiky robis taktiez velmi jednoducho.
audiotrack
Trieda je podla mna uplne zbytocna na takuto jednoduchu vec
audiotrack
Trieda je podla mna uplne zbytocna na takuto jednoduchu vec
-
Gepid
Medium Professional
Slovne teda rating:
Vytvor si hviezdičky, čísla, kolečká...Proste niečo čo bude značiť body.
Daj tam submit button. Po stlačení odošle do databázy (txt súboru?) aký rating užívatel dal a akú má IP. (a teda keď v databáze už IP je, vytvoríš si podmienku a ak bude, jednoducho nech to vypíše nejakú hlášku o existujúcej IP v databáze.)
Potom si všetky výsledky spriemeruješ.
Vytvor si hviezdičky, čísla, kolečká...Proste niečo čo bude značiť body.
Daj tam submit button. Po stlačení odošle do databázy (txt súboru?) aký rating užívatel dal a akú má IP. (a teda keď v databáze už IP je, vytvoríš si podmienku a ak bude, jednoducho nech to vypíše nejakú hlášku o existujúcej IP v databáze.)
Potom si všetky výsledky spriemeruješ.