Padanie internetu

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ronin
Novice
Novice

Padanie internetu

Príspevok od používateľa Ronin »

Zdravím, pred zopár týždňami som písal, že mám problém s internetom (nevysvetliteľne mi padá, vypisuje mi hlásenie "sieťový kábel je odpojený" v 20-30 min intervaloch na dobu 20-30 sekúnd, potom sa sám naštartuje a fachči ako by sa nič nedialo), bol to problém s routerom. Teraz sa to opakuje ale teraz nemám router ale normálne DSL pripojenie - neviem ako sa to povie odborne :D:D proste klasicky kabel :D. Skúšal som preinštalovať driver, kofiguroval som si sieťovú kartu a bol u mňa aj technik od prevádzkovateľa no ten mi akurát vymenil koncovku a niečo robil aj v skrinke pred bytom, no len nejaké zanedbateľné veci... táákže hovoril, že by sa to už opakovať nemalo a odišiel, no asi pol hoďku po tom mi net znova padol... uvažujem nad reinštaláciou OS, ale moc sa mi do toho nechce tak Vás ešte prosím o nejaké nápady, ďakujem za Váš čas.
MartinKKK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MartinKKK »

1. v nastavniach adaptera odskrtnut "Povolit vypinanie zariadenia za ucelom usetrenia enrgie" - neviem ako presne sa vola ta polozka

2. vysksuat pripojit iny pocitac alebo notebook a vyskusat ci to bude robit aj tam

3. kupit alebo pozicat inu sietovu kartu napr. do PCI slotu a skusit ci sa to bude opakovat
Napísať odpoveď