dostal sa mi do PC nejaky virus alebo co to je vid screen
ked som zapol PC za 3 sekundy cca mi toto naskocilo na celu obrazovku a nedalo sa nic robit nic stlacat nic nepomahalo proste sa z toho nedalo vynst... ale ja som to oklamal podarilo sa mi to vypnut a zas ked som zapol pc na druhy den do naskocilo zase...ale to je jedno uz teraz preinstaloval som si windows a uz to je het
ale neviete niekto keby som ho nahodov zase dostal ze ako sa da odstranit bez preinstalovaniu windowsu??? HELP ... alebo neviete nahodou info o tom viruse ze ako sa dostava do pc??? lebo eset ani spybot ani spyware terminator ani cccleaner nic nenasli ((vtedy ked sa mi tu obrazovku podarilo vypnut a dostal som na normal na plochu)) ...
Nebezpecny virus!
sms som neposielal nieosm sprosty... ale to nenasiel ani eset ani spybot proste nik...a keby to bol len program tak sa to da vypnut normalne nie?? alebo by to bolo aj v programoch nainstalovane ci nie?
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 20:01 )
a ten clovek co to dostal tiez stahoval texty ceske do fifi 2010 ako ja ... a mne sa zda ze to urobilo mi tym ale niesom isty
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 20:01 )
a ten clovek co to dostal tiez stahoval texty ceske do fifi 2010 ako ja ... a mne sa zda ze to urobilo mi tym ale niesom isty