ako na ochranu proti zapisovaniu
ako na ochranu proti zapisovaniu
ako mam odstranit ochranu proti zapisovaniu..lebo mi nejde skopirovat ani presunut image (iso) subor hry fifa2010 stale napise ze odstrante ochranu proti zapisovaniu ako to mam urobit?? pls pomozte
no takto, neda sa mi presunut a kopirovat na usbecko ale v PC sa mi da presuvat ale ked dam kopirovat na usb tak mi napise ze mam zrusit tu ochranu proti zapisovaniu a neviem co mam stym robit ako to mam zrusit...
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 19:15 )
a nie nemam to nikde otvorene ani v deamone
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 19:15 )
a nie nemam to nikde otvorene ani v deamone
ja sa nepítam od koho ich máš ale na akí systém súborov sú naformátované? Lebo ak sú na FAT alebo FAT32 tak tam súbor vačší ako 4GB nenakopírujes!!mizuno napísal:su to 2 USBecka od dvoch kamosov takze v nich to uricte nebude
čo keby si ten ISO súbor rozdelil na polovicu ved FIFA 2010 ma 7.2 GB tak to budeš mať po 3.6GB to by už malo ísť skopírovať
ty kks skusil som len tak kopirovat na tie usbecka iny iso subor 5 gigovy a tiez to vyhodilo...a si mas pravdu
ale ako mam ten iso rozdelit ?? poradis?
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 20:53 )
ty kks skusil som len tak kopirovat na tie usbecka iny iso subor 5 gigovy a tiez to vyhodilo...a si mas pravdu
ale ako mam ten iso rozdelit ?? poradis?
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 20:53 )
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Pridat do archivu, rozdelit po (tam zadas MB alebo GB) a uz len to potvrd.mizuno napísal:mam aj ten aj ten ale este som nic nerozdeloval len rozbalovaltak ako mam ten iso rozdelit na pol?
dal som to tak ako to robil Goten ..uz to robi tak som zvedavy
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 21:55 )
ach goten ty si geniu
funguje mi to..rozdelilo mi to na 3 casti a potom som to rozbalil na iso naspat ci to funguje a ide to tak jedno velke DAKUJEM... a cez co nahravas tu obrazovku?? aky je to program
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 22:04 )
ach goten ty si geniu
funguje mi to..rozdelilo mi to na 3 casti a potom som to rozbalil na iso naspat ci to funguje a ide to tak jedno velke DAKUJEM... a cez co nahravas tu obrazovku?? aky je to program
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 22:14 )
nechcel som to 2x do kelu dneska ma uz ebene
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 21:55 )
ach goten ty si geniu
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 22:04 )
ach goten ty si geniu
//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 22:14 )
nechcel som to 2x do kelu dneska ma uz ebene
Vo Windows pouzivam CamStudio alebo Camtasia Studio a v Ubuntu recordMyDesktop.mizuno napísal:... a cez co nahravas tu obrazovku?? aky je to program![]()
-
slipknot1506
Light Star
Re: ako na ochranu proti zapisovaniu
neviem aku ma tvoj flash kapacitu ked sa ti nexe tak dlho to rozdelovat tak si daj do googlu :::HP USB Disk Storage Format Tool download free::: a ten program nainstaluj>spusti>vyber jednotku>a zvol NTFS formátovanie a daj FORMAT ......teraz uz mozes v pohode aky kolvek velky subor..