Kvalifikácia MS 2010 vo futbale

O športe...

Postúpi Slovensko na MS?

Áno.
152
65%
Nie, ale bude hrať baráž.
36
15%
Nie.
47
20%

Celkom hlasov: 235

26lukas26
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Vypocty su spravne ked pocitas ze,

Ak nad nami slovinci vyhraju tak pochybujem ze nevyhraju aj so san marinom a ak mi prehrame s poliakmi slovinci su na cele nasej tabulky. Ale ak by sme získali aspon bod za remizu bud z polskom alebo slovinskom tak sme beznádejne prvý v tabulke a neohrozí nás nič :D

//autoeditácia príspevku ( 05 Oct 2009, 14:50 )
ak sa nemýli tabulka tak sme vsietili 21 gólov a slovinsko iba 13 tak neviem o čo ide aj tak by sme vyhrali :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

To je jedno kolko golov dali. My mame celkove skore 13, slovinci 9. Ak by nas slovinci porazili len o gol tak proti san marinu im bude stacit zvitazit lne o 3 goli aby sme mali rovnake skore. V tom pripade sa tusim budu brat vzajomne zapasy a tam slovinci budu mat navrh, teda iba ak by sme s Poliakmi uhrali tu spominanu remizu.

So Slovincami mozme prehrat ale v tom pripade budeme musiet s Poliakmi jednoducho vyhrat, remiza s nimi by nam stacila iba ak by Slovinci vyhrali nad San Marinom o jeden alebo dva goli a to si mylsim ze nenastane resp je to velmi malo pravepodobne.

Celkovo to vidim tak ze ak by sme aj so Slovincami prehrali tak si nemyslim ze je vsetko stratene lebo vzhladom nato ze Poliaci uz maju len minimalne sance postupit a je dost mozne ze v spominanom zapase s nami uz ich postup bude nerealny tak k zapasu pristupia pomerne dost zlachka a budu rozhodne zdolatelny.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

kali520 napísal:To je jedno kolko golov dali. My mame celkove skore 13, slovinci 9. Ak by nas slovinci porazili len o gol tak proti san marinu im bude stacit zvitazit lne o 3 goli aby sme mali rovnake skore. V tom pripade sa tusim budu brat vzajomne zapasy a tam slovinci budu mat navrh, teda iba ak by sme s Poliakmi uhrali tu spominanu remizu
trosku oprava..ak nas slovinci porazia o gol, tak mi budeme mat celkove skore +12 a slovinci +10, takze ak bude dalsie kriterium vzajomne zapasy, tak im staci so San Marinom vyhrat o 2 goly aby nas predstihli (v pripade nasej remizy v Polsku)..

pevne vsak verim, ze to dotiahneme na sampionat :)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

Otazka je, ze ak nedokazeme doma uhrat v takomto zapase bod, pripadne potom nezvitazit v zdecimovanom Polsku ktoremu uz o nic nepojde, ze ci mame vobec co robit na MS
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Mate niekto postupovy kluc? Myslel som si, ze vzajomne zapasy su na prvom mieste
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

postupovy kluc:

1. skore
2. vyssi pocet strelenych golov
3. vzajomne zapasy
4. skore zo vzajomnych zapasov
5. vyssi pocet strelenych golov vo vzajomnych zapasoch
6. los, popripade play-off (so suhlasom FIFA)

(trosku nechapem vyznam 4 a 5, lebo ak sa dostane az k 5. bodu, tak je jasne, ze skore bolo rovnake..mozno sa tam ma nejaku vahu aj vyssi pocet golov na superovom ihrisku alebo sa tam rata s viac timami ako 2)
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

mensi warm up :)
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

meffisto napísal:mensi warm up :)
zimomriavky ... :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Hoši dajú do toho všetko a vyhráme !!! :smt047
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mám taký pocit, že rozhodneme už sobotu so Slovinskom.
Môj dojem je, že sme momentálne nenastaviteľní a potrápili by sme kohokoľvek.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Nenastaviteľní? :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Adry napísal:Nenastaviteľní? :)
keď sa nedáš nastaviť, tak si nenastaviteľný, čo je na tom nepochopiteľné? :D
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

uplink napísal:keď sa nedáš nastaviť, tak si nenastaviteľný, čo je na tom nepochopiteľné? :D
Ááách tááák :D tak ja sa teda ospravedlňujem za nechápavosť :D
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Bol tu niekto na tehelnom posli za bránou ? Ake to am je ? Budem mať vôbec niečo z futbalu ??? Alebo budem vedieť že je gól iba vtedy ked začujem radujucich sa fanušikov ??

Nema niekto foto aký je to pohľad ?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Tak neni to tribuna ale ked som naposledy bol za branou to na zapase Slovan Olympiakos tak to nebolo az tak zle videl som vsetko.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Určite si budeš pamätať číslo aké mali brankári na drese :D
No ak si chcel všetko vidieť mal si ostať doma, na štadióne je to o atmosfére nie o pohodlí :)
Teda aspoň na tých slovenských..na tomto teda aspoň tá atmoška chýbať nebude..
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

No hej, na atmosferu sa teším, ale zase teším sa aj na futbal predsalen bol chcel videť utočne akcie, alebo fintičky Weisa ml. za branou to asi neuvidim... možno si prepašujem nejaky mali TV :D

Neviete ešte či je najaka mapka tehelneho pola ? By som mal predstvu kde budem asi sedieť.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Alebo sa na to vykašli a predaj lístok za 100 € :D
Každopádne 130 000 iných ľudí by s tebou rado menilo.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jukel.. na čechov som tam bol prvýkrát v živote.. a musím potvrdiť, že to nie je o zápase, ale o atmosfére. Jednoducho povedané.. ak chceš vidieť futbal, ostaň doma pred TV.. ak chceš zažiť atmosféru, je jedno, na ktorom mieste sedíš.. (aj keď takou tribúnou niekde v strede by som určite nepohrdol)

:)

btw.. na zápase SVK:CZE som vôbec nezaregistroval začiatok zápasu.. najskôr sa len rozcvičovali.. a zrazu už strieľali rohový kop.. :D ..taktiež o červenej karte pre Hamžíka som sa dozvedel až z TV na druhý deň.. ale náš prvý gól som si celkom pekne vychutnal.. ;)
dalver
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dalver »

Ja len toľko, že v posledných rokoch, odkedy sa väčšina fanklubov rozhodla ignorovať support na zápasoch repre to tam za veľa nestojí. Pamätné zápasy s Portugalskom, obrovský kotol, veľké sektorovka, množstvo odpáleného pyra /platilo ho SFZ/ a skvelá atmosféra. Potom nadišiel úpadok a teraz po pár vyhraných zápasoch nastal ošiaľ, že ľudia ktorý roky o repre nezakopli a na slovenský futbal len pľuli sa idú potrhať o lístky na zápasy. Minulý rok som bol na Poliakoch a tam bola atmosféra ako na pohrebe, slovenské sektory ticho a tie Poľkské spievali.. Aj na zápase s čechmi to bola bieda čo sa týka kulisy..
Svojho času sa neriešilo, kde má kto sedieť, kam si prišiel tam si bol a toto ma najviac hnevalo aj na somároch, ktorý sa dožadovali svojho miesta, že sme im obsadili.. Nikdy to tak na repre v sektorch za bránou nebolo aby sa sedelo podľa lístkov /a to chodievam pravidelne od zápasu s Juhosláviou v 1997/
Pokiaľ teda budeš sedieť podľa lístku tak v spodnej časti tribúny sa určite nájdu jedinci, ktorú budú chcieť stáť, alebo sa pri každom našom prechode na súperu polovicu sa budú stavať, navyše nieje to nič moc vo výhľade na druhú stranu, lepšie sa sedí na hornej časti tribúny..
Napísať odpoveď