aplikacia pre sport

O športe...
miko_15
Light Expert
Light Expert

aplikacia pre sport

Príspevok od používateľa miko_15 »

zdravim,

rad by som sa spytal ci nepoznate nejaku aplikaciu, ktora by bola vyuzivana pri sporte. napriklad aplikaciu, ktora by merala pulz, ukazovala cas, ukazovala nabehane kilometre, stopky, odpocitavanie atd.

dakujem pekne
Začiatok Konca
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

tachometer? :D či moja odpoveď bola až príliš jednoduchá?... :D
miko_15
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miko_15 »

Začiatok Konca napísal:tachometer? :D či moja odpoveď bola až príliš jednoduchá?... :D
to je az prilis jednoduche :)...chcelo by to nieco take ako napr. nieco pre bezcov kde by si mohol zaznamenavat svoje behy, zobrazovalo by mu to spalene kategorie, zobrazovat starsie behy...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aplikaciu poznam, ale mas zariadenie, ktore ti bude merat pulz, v pripade cyklistiky napriklad kadenciu a podobne??? O nejakom takom zariadeni pre mobil neviem, ale su hodinky ci ine pristroje, ktore to dokazu. Medzi hodinkami poznam trebars Polar, ktore mam aj doma, ale lacne modely prepojenie s PC neumoznuju. Pripadne sa pozri po hodinkach od Garminu.
myscho90
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa myscho90 »

IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

sony ericsson w580i ma taky program na spalene kalorie, rychlost ekd bezis apod. neviem, no mne sa nechce verit ze by to zaznamenavalo presne ani taky pocit som nemal :(. ale ako hojko hovori, popozeraj sa po hodiniek od POLARu napriklad tu: http://www.fitexpres.sk/index.php?obsah ... uh=hodinky
jozifek08
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jozifek08 »

A ide ti nieco, co je prepojene s pocitacom, alebo skor o samotnu vecicku v podobe hodiniek napriklad?
Napísať odpoveď