Blokovanie reklamy, setrenie dat

Informácie o software, ankety...
nyo
Amateur
Amateur

Blokovanie reklamy, setrenie dat

Príspevok od používateľa nyo »

Ahojte All, momentalne pouzim Adsweep + Ad muncher, tato dvojica dokaze blokovat skoro vsetko cim ich chcem pochvalit a zaroven mozno aj pomoct ludom co sa nevedia proti preklame branit.

Je to super na odstranovanie ale chcem sa opytat ci neexistuje niejaka aplikacia ktora by reklamy filtrovala cez niejaky server a nasledne by posielala stranku "CISTU"

Jedna sa oto ze hore spomenute aplikacie su na filtrova skvele ale filtrovanie funguje tak ze tu reklamu len skryju a nezamedzia stahovaniu dat. Na rychlom nete ako mam doma je to super ale na pomalom pripojeni ako ma coskoro caka to bude jednak pomale a po druhe drahe kedzie ako vieme niektore velke flasove maju aj 300kb co je fakt vela...

Co to som pocul ze komprimovat stranky vie opera ale nevie z nich odobrat reklamu a tak aj napriek tomu to neplni svoj efekt.... Jednou z moznosti by bolo aj odsranit flash player ale to tiez nieje idealne riesenie .

Ak Vas mozem poprosit, podelte sa s databazou svojich vedomosti a aplikaciamy ktore poznate na blokovanie ...
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Nepises aky browser pouzivas, predpokladam ze to chces pre google chrome. (Operu si zavrhol, pre IE je IEpro a mozilla ma AdBlock).
V chrome zablokujes reklamy len pomocou toho co uz mas alebo pomocou privoxy. http://lifehacker.com/5046529/how-to-bl ... gle-chrome
A opera vie blokovať reklamu aj flash, takze si zle pocul.
nyo
Amateur
Amateur

NJN

Nepochopil si oco mi vlastne ide. Viem ze opera ma v sebe niejaku hovadinku na komprimaciu stranok co ma samozrejme zaujalo. Funguje to asi tak ze nacita stranku na serveri nasledne skomprimuje a preposle pokial spravne chapem. Ide mi o to aby na vzdialem servri dokazala odstranit tu reklamu cim sa zmensi mnozstvo prenesenych dat... Mozno napisem hlupost ale pokial sa nemylim tak vsetky tieto doplnky reklamu v prehliadaci skryju a teda nesetria prenesene data...
Ja hladam sposob ako data odsranenim reklamy zredukujem :-)

Zatial vyhrava opera mno ale aj tak to nieje uplne to co chcem
goten
VIP
VIP

Pokial viem, tak zablokovana reklama v Opere (pomocou vstavaného adblocku) sa zo servera nenacitava. Rovnako aj zablokovana reklama (AdBlock plus) vo firefoxe sa tiez so servera nenacitava.
AdBlock plus vo firefoxe je asi najlepsi blokovac reklamy.
nyo
Amateur
Amateur

hmmm

mno o tom ad blocku vo firefoxovom by som nepovedal ten sa mi zdal malo ucinny .... najviac sa mi osvedcila kombinacia hore... ale kolko ludi tolko chuti.... Skus popripade Ad muncher .., stretol som sa aj s portablovkou.... mno neviem stale som si myslel ze raklamy sa skryvaju ale ked pises.... zajujimal by ma aj nazor ostatnych... Bodaj by si mal pravdu usetril by si mi vrasky na cele :-)
goten
VIP
VIP

Mal som adsweep aj admunchem - a oba stali za figu, navyse adsweep je uz mrtvy projekt.
Pokial len budes mat pomalsi net (nie obmedzeny traffic), tak skus google chrome, ten je rychly aj s reklamov.
Napísať odpoveď