kreslenie
Re: kreslenie
LICAN napísal:kde by sa dalo vakt pekne kreslíť geometrické tvary,odtiene atd
Z tohoto mi vychadza akurat tak Photoshop. Tam sa da vela veci a velmi pekne
Re: kreslenie
V podstate budovy stromi,postavy atd...BX napísal:Popis trocha blizsie o co ti ide, co chces kreslit. Nejaky prikladovy obrazok alebo nieco
Z tohoto mi vychadza akurat tak Photoshop. Tam sa da vela veci a velmi pekne(Aka otazka, taka odpoved)
Hl aby to malo:
-lupu
-širokú škalu farieb(NA DOladovanie odtienov,atd)
-jemne doladenie farieb
-možnost predvolených geometrických tvarov
-čo najlepšia guma
-bolo by fajn keby sa tam dali davat neviditelne čiary(tj. ktore by nebolo vydno ale ohraničovali by úsek na ktorý by sa farba naniesla)
Hl aby sa to blížilo k týmto podmienkam len by som ocenil keby tam boli aj dalšie veci (a ak by sa dalo tak s českým prekladom)
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Adobe Photoshop ak to neplánuješ tlačiť na billboardoch, Adobe Illustrator ak chceš veľkoplošnú grafiku. Pravdepodobne nič lepšie mimo týchto dvoch nástrojov nezoženieš. Gimp a iné im podobné softy sa nechytajú.
P.S.: Ak si umelecká duša a vieš kresliť na tablete, tak vrele odporúčam Ai. Photoshop má síce lepšiu prácu s vrstvami a tabletom, ale illustrator kreslí vo vektoroch [krivkách], to znamená v "cestách" natívne. Zatiaľ čo photoshop robí s cestami len ako s helpermi.
P.S.: Ak si umelecká duša a vieš kresliť na tablete, tak vrele odporúčam Ai. Photoshop má síce lepšiu prácu s vrstvami a tabletom, ale illustrator kreslí vo vektoroch [krivkách], to znamená v "cestách" natívne. Zatiaľ čo photoshop robí s cestami len ako s helpermi.