Windows 7 nenajde ovladace pred instalaciou

Informácie o software, ankety...
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Windows 7 nenajde ovladace pred instalaciou

Príspevok od používateľa samson010 »

ahojte , mam notebook toshiba qosmio x300 ,mam vista home basic, chcel som si nainstalovat windows 7 , stiahol som si funkcnu verziu Ultimate napalil cez deamon + nero kopy DVD , nastavil som boot DVD , zacne normalne instalacia z DVD ale v casti kde hlada HDD atd mi nic nenajde a napise no driver device found ... , napaloval som to rychlostou 8x aj 4x , kde by mohol byt problem ? skusal som aj napalovat niejake ovladace na DVD a aj to nepomohlo , v biose nemam ziadne nastavenia RIDE AHCI atd
Sapo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sapo »

A nieco ako SATA tam nemas? ja som mal problem dostat namiesto Visty XP. Stacilo vypunt Sata native mode
samson010
Medium Expert
Medium Expert

nic take tam praveze nemam hmm
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Asi budes musiet natiahnut vtedy ked budes chceit vybrat HDD SATA ovladac na tvoj book, ten najdes na stranke vyrobcu a nasledne nahod na USB a skus natiahnut, nic ine ma nenapada no kazdopadne to fungovat musi..
samson010
Medium Expert
Medium Expert

andrew nieco som skusal podobne ale newiem presne ktory ovladac ani nic , na toshibe strankach som pozeral a nic , ak by si mal cas skusit nieco najst , ani newiem ci to nahrat s tym setup na USB alebo ako nainstalovane alebo ako
Napísať odpoveď