2 windowsy
2 windowsy
cawte. nainstaloval som dva windowsi a stale mi zapne ten ktory som instaloval ako druhy... ako to mam nastavyt aby pri zapinani pc som si mohol vybrat do ktoreho windowsu chcem ist???
ryder napísal:caw mam tam windows 7 a XP a stale sa mi spusta XP a to co si napisal tak tam som nic nevedel nastavyt
- Prílohy
-
- Timeout.swf
- (2.84 MiB) 688 stiahnutí
Nastav ten cas na 15 sekund (volba: Zoznam operacnych systemov zobrazovat musi byt zaskrtnuta) klikni na ok. Znova sa vrat do okna spustanie a obnovovanie a klikni na upravit, zobrazi sa ti textovy subor a malo by tam byt napisane timeout=15, nic v nom neupravuj len ho zavri.
V tom roletovom menu kde sa voli predvoleny OS, mas tam aj nejaku inu moznost okrem XP?
Chod na: start/spustit - napis msconfig/v polozke boot.ini klikni na skontrolovat vsetky cesty a napis co ti vypisalo.
Aku mas tlaciaren?
V tom roletovom menu kde sa voli predvoleny OS, mas tam aj nejaku inu moznost okrem XP?
Chod na: start/spustit - napis msconfig/v polozke boot.ini klikni na skontrolovat vsetky cesty a napis co ti vypisalo.
Aku mas tlaciaren?
nie v tom okienku mam len moznost XP a hento mi vypisalo ze Vsechny radky BOOT.INI pro operacny systemy su zrejme v poriadku
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2009, 19:10 )
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2009, 19:11 )
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2009, 19:10 )
Plasmon napísal:A pre Vistu nie je ovladac? Lebo tie funguju aj na 7.
nie neni ani na vistu
//autoeditácia príspevku ( 06 Oct 2009, 19:11 )
Goten napísal:Nastav ten cas na 15 sekund (volba: Zoznam operacnych systemov zobrazovat musi byt zaskrtnuta) klikni na ok. Znova sa vrat do okna spustanie a obnovovanie a klikni na upravit, zobrazi sa ti textovy subor a malo by tam byt napisane timeout=15, nic v nom neupravuj len ho zavri.
Aku mas tlaciaren?
tlaciaren mam lexmark Z25
Vloz DVD Windows 7 do mechaniky a restartuj PC. Daj bootovat z toho DVD. Spusti sa ti instalacia Windows 7. Zvolis si jazyk a klikni na Next.
Na dalsej obrazovke budes mat vlavo dole moznost Opravit pocitac (alebo nieco take), klikni na to. Spusti sa ti konzola pre opravu. Do nej napis:
bootrec /fixmbr (potvrd ENTER)
bootrec /FixBoot (potvrd ENTER)
restartuj PC a mal by ti nabehnut zoznam OS.
Na dalsej obrazovke budes mat vlavo dole moznost Opravit pocitac (alebo nieco take), klikni na to. Spusti sa ti konzola pre opravu. Do nej napis:
bootrec /fixmbr (potvrd ENTER)
bootrec /FixBoot (potvrd ENTER)
restartuj PC a mal by ti nabehnut zoznam OS.
Pouzi tento program na spravu zavadzacov
http://neosmart.net/dl.php?id=1
http://neosmart.net/dl.php?id=1